Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj Skaka malo odmori, ne mogu drugi da smisle toliko statusa koliko ti imas projekata.
Jeste li i vi promijetili da svaki dan izadje jedna vijest o tome sta je Skaka zapoceo ili uradio. Koliko tek onda ima stvari za koje i ne znamo. Da nije zalosno bilo bi smijesno sto ostali ne mogu da stignu da procitaju onoliko koliko Skaka uradi!
od fashista i kriminalaca Nelsoneeeeeeee ... treba ovu zemlju osloboditi ...
E zamislite sad da je Skaka premijer KS kako bi se tek tad radilo. Sigurno Dino ne bi imao vremena da pise fb komentare, nego bi se pozabavio stvarnim problemima svih gradjana!
Ma uopste vise nije potrebno komentarisati Skaku i njegov rad, kad mu se ostali priblize na 10 stepenica onda moze poceti raditi, do tada Skaka mozes u penziju slobodno!
Jos smjesniji su ovi klix debili, koji na ovakvu vijest komentarisu ko je kako ispao. Sjeverna Koreja je vise napredovala nego mi!
Pa zato mi i ne mozemo napredovati, oko svih nerijesenih problema bavi se jedan covjek, i tu uvijek isti. Moj Skaka i opet ce te sutra Hadzija Dino prozvati da nista ne radis!
Ma tako je najbolje, nek Dino i Forto sjede i pisu komentare, i za to dobijaju platu i pausale a nek se Skaka sam bavi ovim problemima.
Pa zar se ovim pitanjima treba da bavi samo gradonacelnik, gdje su ostali nadlezni organi. Sta radi Vlada? Bruka i sramota je da poslije 25 godina se nismo rijesili miniranih podrucja!
Kao i obicno vlast u KS sjedi i prima pausale a gradonacelnik rjesava i ovaj mega problem na danasnjem vaktu. Svi se digli da organizuju paradu budala a malo ko se digao da rjesi ovaj problem koji vise ugrozava pravo na zivot nego ista drugo.
Da smo prije imali Skaku i njemu slicnog rijesili bi se ovog problema prije 10 godina.
Ne vidim nijednog drugog politicara kojeg se ova tema tice a da je uradio ista konkretno. Svaka cast gradonacelnice
Ma pustite vi suplje ovaj Skaka radi bolje nego svi ostali skupa. Pa nema teme i problema koje se nije dotakao!
Skaka bi trebao da bude unaprijeđen u predsjednika i da preskoci izbore jer covjek radi 300 na sat. Sad ce Dino na FN da ga proziva i kaze da je to deminiranje skupo i da bi on kao vrsni menadjer mogao to jeftinije odraditi.
Do sada nisam vidjela niti jednog politicara koji se bavi ovako sirokim djelom problema. Znamo sta je u nadleznosti Grada Sarajeva, ali ovaj nas gradonacelnik Abudlah Skaka radi vise od svih politicara zajedno!