Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel taj Beslic dodje sta u rodu Halidu, ako jest, glasam za njega. Kako isto prezime, druga nacionalnost. Nas ili je neko dobro jehbo ili smo sami od sebe jehbeni u glavu.
Neka bude bilo koje nacionalnosti, TO JE NAJMANJE BITNO, samo neka bude musliman, hehehehe
Hrvati u mostaru jesu većina (oko 60%), što se jasno vidi po svim izborima, a ako ćemo se već spuštati na razinu brojanja krvnih zrnaca, to se najbolje vidi po podacima koje matični ured objavljuje svaki tjedan u lokalnim novinama, gdje se vidi na kojoj se strani neretve rađa daleko najviše dječice. ;) Ako Hrvati nisu većina zašto se bošnjaci bore protiv \"jedan čovjek- jedan glas\" u tom gradu? ;) ( kako to da bošnjaci ovlaže na samu pomisao \"građanskog modela\" u državi, a bježe od istog u Mostaru ko da je u pitanju sam vrag?) SDA je dobila ukupno najviše glasova samo zato što su svi Bošnjaci glasali za SDA (oko dvije trećine , što nije zabilježeno ni u jednom gradu u BiH) dok su Hrvati glasali za nekoliko većih stranaka. Kako god, hrvatske stranke u gradskom vijeću imaju većinu mandata, i gradonačelnik će (ponovno) biti Bešlić. Nijedan veliki grad u BiH zasad nema gradonačelnika Hrvata a najprirodnije je da to bude u Mostaru.
@ patriot: HRVATI JESU VECINA U MOSTARU I UVIJEK CE BITI.
pa posto je stranka SDA daleko potukla protivnike u Mostaru logicno je da bude Bosnjak gradonacelnik, i sve protiv toga pada u vodu, znaci kad Hdz pobijedi i postavi Hrvata beslica koji je tu x godina i nista ne radi to je ok a kad nasa stranka pobijedi i hoce gradonacelnika Bosnjak to vam se ne svidja pa vakat vam je da se pomirite sa tim da Mostar nije hrvatski grad i da hrvati u Mostaru nisi ni vecina,
Neka bude bilo koje nacionalnosti, TO JE NAJMANJE BITNO, samo neka dovede Mostar u red već jednom!