Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je Skaka """radio""" Znam jedino al milion % da je tačno da je Mirzu Ramića ( kro rad) zaposlio
Najofirniji lik na politickoj sceni trenutno. Pa jel te dosta sa tom patetikom i naslikavanjem vise? 4 godine su ti prosle naslikavajuci se s blentavim osmijehom.
Taj čaj će ih “držat” cijelu zimu
Sarajlije će mahom oboljeti od dijabetesa od ovolikih slatkiša koje rođ. Londrc podijeli po gradu.
Svaka cast gradonacelnice , mogla je i da ne bude tu . Najbolja gradonacelnica grada Sarajeva .
Hajde prošetaj do trebevičke žičare koju si ti stranci donirali i naplati stranicu skuplju kartu. Je li to ima igdje u svijetu? Niti je zakonito niti moralno moja gradonačelnice
Podijeli kupcima , penzionerima !!!
Preofirno previse
Koja šuplja i besplatna reklama za polaznicu skole globalnih mladih lidera
jooooooooooj oveeeeeee jeftineeeepopulisteeee
prejeftino gvadonačevnice. daj nešto originalno ovako se brukaš jer si providna.
Koji promasaj
Još se nije rodio ko je svijetu ugodio.Gradonačelnica širi empatiju prema ljudima koji rade na otvorenom po hladnoći a svijet je toliko primitivan sa komentarima.
Drug ne bacaj ublehe. Da joj ne dolazi reizbor za manje od 10 mjeseci, povjerovao bih joj da ovo radi iz empatije. S obzirom da je izborna godina, a ja nisam ovca, dobro znam da je ovo bijedan pokušaj da osigura par glasova.
Hoce li joj ko rec’ da nije ona tamo da bi se slikala, nek’ pocne probleme rjesavat. Hajmo sad tri glavna problema u Sarajevu i sta je gospodja do sad napravila??
A jel’ za Novu u porodilistu bila…da nisam to propustio? Gradjani joj hodaju po cesti jer su trotoari zakrceni automobilima. Mora se svako ispred kucnog praga parkirat, nema veze sto je blokirao cijelu traku. Turisti se sad tako sale da znaju da su u Sarajevu.
Hahahahahahahaha, koji je ona lajk dzanki, jbt......... presmijesno.