Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije dovoljno sto kantonalne vlasti opstruiraju ovaj projekat, pa sad i predsjednik udruzenja nije zadovoljan ponudjenim lokacijama. Mozda i nisu dovoljno pristupacne, sta god on pod tim mislio, ali ipak treba malo spustiti \"evropske\" kriterije i od neceg poceti, pogotovo kad se uzme u obzir nas odnos prema zivotinjama. Inace, jos dugi niz godina ovaj grad nece imati nikakav azil.
Ja mislim da bar u BiH ima livada i prostora za ovakve potrebe podržavam ideju i napokon da se neko sjetio da i za životinje se brine malo nas je ali nadam se da če se napokon nešto učiniti za ta nedužna stvorenja. Mislim da način na koji se ljudi ophode prema životinjama je odraz naše kulture pismenosti i odraz agresivnosti jer ako ste nezadovoljnisamim sobom najlakše vam se iskaliti na nejakim i nedužnim a većina to radi idu ulicom nervozni priđe im lutalica umjesto da odvoji 1KM za konzervu i da nahrani on/ona ga nabije nogom ili zovne šintore, e zbog takvih iskompleksiranih osoba bi se što prije trebao napraviti azil.
Koji moronizam, Hadžići imaju i te kako dovoljno pristupačnog prostora, samo je načelnik idiot blage kategorije. Šta ovi misle, ko da su Hadžići na vrhu Bjelašnice pa im \"nisu dovoljno pristupačni\". Nek ne seru, samo pare uzimaju, a to šta se radi životinjama, za to ih boli briga.
kako su cukice slatki, kao da kazu..... spasite nas....:(
Sto ljude interesuju zivotinje, niko nije komenta ostavio. Ovo je dovoljan pokazatelj koliko smo \"zabrinuti\" za njih, a gdje bi i bili pored silnih problema.