Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar veličanje ratnih zločinaca nije kažnjivo po novom zakonu? Tužiti opštinu i odgovorne koji postavljaju ovu ploču pod hitno!
Aferi Bošnjaci, vašpostupak daje nadu u Bošnjačku slogu.
Jadna vam ta tvorevina ako se radujete 8 milja 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ma neka ploce ,neka se dive zlocincu i presudjenom tzv heroju koji je izgubio sve bitke,koji se krio ko pacov...njihova bruka i sramota ...
Platiti dobro par momaka da tu plocu uniste
Ma ja kod nas je sve neka ovo neka ono. Zato nam i rade sta hoce, mi smo najvece uslje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izgubili sve su bitke a jos vode rat,ti si mi najdrazi ahaha kretena u izdu materinu
Platiti za glupost, tako je, slobodno dođite još koji put. Nije vam ovo 1992ga da možete raditi po mahali šta želite. Vaša priča, istina, zakoni i drugi bakrači važe do Vraca i Dobrinje 4. Dalje se zna Zakon za jalijaše.
hoce li iko da priupita tuzilastvo zasto ne rade nista
Cemu predavanje policiji????! Wtf? I koji crni sud na sokocu 😳😖
Aferim glupani, upravo ste im priznali da trebamo biti kažnjavani za ovakve stvari, umjesto da ste digli guzice i pravo pred institucije koje su donijele tu sramotnu presudu. Zar veličanje počinioca genocida nije kažnjivo zakonom?
upravo, ne treba platiti...kad je dosta, dosta je
Je l' ost'o koji fening za pelena dženeralu?
Ja i dalje ne kontam zasto placati ikakve kazne chetnichkom sudu i sudijama za nesto sto je ilegalno bilo postavljeno te provokativno za svako normalno ljudsko bice koje ne zivi u Dodikovom ispranom univerzumu.
Zasto platiti kad oni koji negiraju genocid prolaze nekaznjeno?
Zamislite Jevrejima naplate kaznu u Njemačkoj za razbijanje ilegalnog spomenika Afolfu Hitleru. Jevreji se onda organizuju,plate kaznu i renovaciju spimenika i na kraju kažu kako su oni složni i slave taj rezultat i ostanak spomenika??? Jer sam ja jedini budala ovdje koja ovo vidi kao PORAZ Bošnjaka i njihove politike, a ne kao slogu?
uplatio sam na račun 10.000 da ima za sljedeći put.
Nikad Bosnjak da nauci. Ovom Alickovicu, Musi i slicno preporucujem da se presele i oni i njihove pristalice u Istocni Stari Grad, Istocno Novo Sarajevo ili Istocnu Ilidzu i vremenom postsnu vecina tamo, pokupuju vecinu nekretnina i tako te male opstine ucine vecinski bosnjackim. Al bitno je palamudit iz udobrosti doma.
Daj sirotinji 6 milja, neka osjete malo, skupit cemo 6 miliona ako treba za ovakve heroje kao sto su ova dva momka.
svaka čast na trudu sve se može kad je sloga
Zašto plaćati ?????? Huljama sa Sokoca!!!! Žalite se većim sudovima u BiH!!!! Ne bih dao ni novčića gadaljima iz R.S!!!
Nisu se trebali predavati policiji samo dici u vazduh i noga.Svaka cast gradjanima na prikupljanju novca