Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I poslije rata dok su mnogi gledali kako će skupo naplatiti patriotizam čika Jovo je pokrenuo projekat za pomoć obrazovanju djece .Generalčina i ljudina.Primjer za buduća pokoljenja.
Otpepaj dalje.
Hvala ti Generale nas casni, borci Armije BIH te pamte! Vjecni ti rahmet, legendo Bosanska
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
POZDRAV DOMOVINI🖐 GENERALE NEKA TI JE LAHKA ZEMLJA BOSANSKA ⚜⚜⚜⚜⚜⚜
Zna li se jesu li ga osunetili bivsi bogumili
Istinski patriota, moralan, častan, obrazovan..... Upoznao sam ga početkom rata i danas pamtim njegove komentare. Tople, ohrabrujuće, a istovremeno šeretske. Kombinacija aristokrate i sarajevskog mangupa. Istinski Sarajlija. Jedan od posljednjih.
pocivaj u miru
Ljudina kakva se rijetko radja. RIP
Otisao je jedan od najvecih medju nama, a da mu se za zivota nismo oduzili adekvatnim priznanjem. R.i.P.
Laka ti zemlja Gene ...
Pokoj ti dusi dobri nas Jovane.
Počivaj u miru, Generale!
Veliki covjek nas je napustio. Neka mu je laka ova Bosanska zemlja.
Mom si ocu rahmetli bio general. Meni! Bio si čika Jovo. U našem kratkom druženju pokušao sam na sve načine da iskažem poštovanje, a vi čika Jovo ste na svw načine to osporavali. Hvala za herojstvo. Hvala za vašu borbu. Čika Jovo hvala što ste bili simbol Sarajeva. Nije vas puno ostalo, a sa vama fali vas puno...
Ustati i spomenuti ime Jovaj Divjak.Naš čika Jovo :(
Svi najbolji su otisli .... Divjak,Zajko,Sehovic, Nanic , Alagic ... Rahmet vam dusi i vjecna slava heroji nasi !! Ginuli su najbolji , da bih vladali najgori !!!
VJEČNA SLAVA I HVALA, GENERALE!
Neka mu je vjecna slava i hvala! Heroj nad herojima, pocivao u miru!
Amin