Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored onoga što Košarac izjavljuje protiv međunarodnih predstavnika u BiH, a bez sankcija, daleko smo mi od Evrope!!!
Bosnjaci su najgluplji narod skoro na planeti to kazem iako pripadam tom narodu. Evo i zasto: Nemoguce je graditi odnose dobre istovremeno sa Bosanskim srbima i konstitutivnim hrvatima!? Jednostavno se trebamo odluciti samo sa jednima od njih ono kako to radi krivozvaljavi ljigavac koji je cak u stanju da kaze cuvajte REPUBLIKU SRPSKU. namjerno sam napisao velikim slovima zato sto nam je bitni taj entitet nego ovih 7% usttaskih ljigavaca.
Krađa ko nikad do sada , ,Lopovluk na sve strane, štele , rodbinska uzurpacije, kupovine diploma ,zapošljavanje preko stranka , jad i čemeer penzioneri umiru od gladi ,Nemaju lijekova Doktori sve privatizirali itak tako kraja nema .Pod hitno EU da im stane na crtu . Državni aparat pola stare Juge.
Crna Gora je otvorila pregovore 2012. i još ima dosta stvari da uradi kako bi pristupila EU, a mi tek treba da otvorimo i sa ovako kompleksnim sistemom usvajanja zakona nećemo ni za 50 godina ili bolje rečeno možda nikad. Ovo je samo relanost.
Ne volimo mi realnost brate,volimo zivjeti u zabludi.Uzimaju od nas ono sto im treba,radna snaga,gotov skolovan kadar,i ne treba im skart....al eto nek nam malo mazu oci
Nemože napredak preko noći ali osjeti se pozitivna aktivnost . Napredak očekujem tek u iduĉoj godini .
Nece moci krasti ako se udje u EU, zato NEMA NISTA od EU u narednih 30 godina.
koga briga za EU, svakako nikad necemo uci, a i da udjemo samo bi cijene bile u eurima
dok su nacionalisti i politicari sa crne liste u vlasti nema napretka.
ni HDZ ni SNSD ne odgovara ulazak u pregovore a kamoli eu. Hrvati su svakako u eu. nemojte sami sebe lagati i misliti kako ćemo ući u eu. ovdje se nikad neki dogovori neće postići jer će uvijek jedna strana biti oštećena time a na to rijetko da će ko pristati. doduše trobojka me ne bi iznenadila ako bi pristala jer su već za tri fotelje na puno toga pristali
Ovih 6% plaćeni da odgovore na anketu
Vidimo nazadak,svakim danom sve veći i nesigurnost sve veća.
Napredak u rastu cijena svih namirnica i najave poskupljenja svega moguceg i nemoguceg. Tenzije sa strane RS,a minse uzdamo u EU kao 92-95,a zaboravili kako su nam pomogli.Svaki novozaposleni na budzetu je sa sumnjivom diplomom i gdje tu neko vidi napredak?
Realno ne moze nista preko noci , pa ni napredak da se vidi. Jedino sto vidim pale su krupne ribe kao Novalic...ogromna stvar premijer FBiH u zatvor. Moraju se rijesiti slucaj Memic i slicni slucajevi. Da se pokaze narodu da ima pravde...da nema nedodirljivih. To je svima sto nam fali u BiH
kakav slucaj Memiv, to je politika, jesi li slijep, deset godina prica a nikako da kaze ko je
Očekujem da plate rastu a da cijene ne rastu, obuzdajte više ove pohlepnike trgovce, stanite im više u kraj.
Treba nam ulazak u EU,pa onda bi rekli da je napredak.Otvaranje suplje o EU ne znaci nista,mozemo decenijama pregovarati...
Kako će biti NAPREDKA, kad GAZDA stranke HDZ, D. Čović samovoljno određuje koji su NERADNI DANI u BiH !!! Zašto o tome KLIX NE PIŠE !!!