Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biciklo??????? Šta je sljedeće subvencije za Parizer?
Za stoju mozes samo pedale i flasicu vode kupit..
Ovi sto idu biciklom na poso su najveći degeni na planeti. Pa nije ovo Kalifornija ba ne radis ti za google kupi auto nemoj bit dijete. Dinar efendija da uštedi marku pogine na ulici. Ovo s motorima su još veći degeni. Ako hoces zdrav život idi vozaj biciklo gdje je označeno da to može ne po ulici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj daju po 100KM, pa bicikla su danas po hiljadu maraka pogotovo u M Bike u kojem dajete taj vaucer
Ovo je pranje mozga, kao i gradonačelnica. Koji m bajk. Što ne bude cijena bicikla 100km. A ostalo subvencionirajte. Tako se to radi. Kakva glupost.
Ko su vlasnici radnje gdje se jedino moze kupiti pa cemo bolje znati razloge za ovaj populizam
M Bike cijene astronomske
jel bucuklo kontraš il specijalka !?
HOĆEMO TROTINETE
Cuj samo u MBikeu. vlasnici drugih radnji nisu jarani sa Karickom i ostalim vijecnicima, pa kod njih ne moze?
malo skuplji parizer
Za 100 maraka možeš uzeti dvije gume ili nekoliko pakni. Za naše uslove samo mtb treba uzimati, a to znači barem 500-600 maraka na polovno ili oko milje za novo.
samo se rasipate nasim novcem..
De ne provaljujte se, bolje da niste nista nego po 100 maraka za biciklo i to sad pred jesenju sezonu. Hoce li osoba dobit bar okruglo 100 ili ce biti nekoliko maraka manje ako legnu na banku?
Usput povecajte broj natkrivenih parking mjesta za bicikle, i sve pokrit videonadzorom.
73 rodbinska gradjanina, ne vjerujem da će neki anonimus bez kifle, uspjeti dobit....Nije kritika nikakva,al toliko problema gradjani imaju, da je bolje bilo neku dobru priču napravit
Oderednja radnja, odredjeni gradjani. Prijava preko FB stranice. Treba li jos nesto?
zasto MBike?
Bravo Benjamina, to je samo početak, iduće godine će biti po kifla sa susamom za naj ugroženije