Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne valja vam kada stoje rusevine, a ne valja i kada se uklanjaju. Moze li nama iko ugoditi ????
Prelijepa austrougarska kuca Mujage Komadine bi se trebala vratiti IUniverzitetu Dzemal Bijedic jer je sad biblioteka u sjevernom logoru u bivsoj vojnoj baraci.
ostavite to, to je kulturna bastina hvo-a
Bravo nek naprave privemene parkinge bolje nego rusevine
nek ste se sjetili vise..
onakve građevine se ne ruše .vi niste normalni.
Hocemo li srusiti hacijendu viteza Covica koja je bespravno izgradjena na gradskom setalistu I vratiti Radobolji svoj tok
Mora da je Pekusic zapiko neke lokacije.
Rusi se za nase pare a prodaje za velike pare! Dupla zarada!
bila je kuca, dosta ispravna od poznatog pisca...ovi je srusili !! nidje veze. dobro poznat knjizevnik...( ne mogu se sad sjetit imena).
Predraga Matvejevica, svjestski poznat bio.
pa lepo. ova zgrada sa skelim slika 6 je svakako blizu ulice.i skela da se makne. kakav ce se pogled napravit.top. sta cemo. ali snajpersku zgradu sa onim tupim coskom ne DIRATI.!
A da se obnove i rekonstruisu ti objekti od nacionalnog značaja, umjesto da se ruše? Sve zemlje u svijetu cine sve da sačuvaju stare objekte samo kod nas se rusi i pogoduje gradjevinskom lobiju.
Ima li Stari most na spisku? Poznata baština republike Hrvatske.
Ruglo uklonit pod hitno
Hvala ti dragi bože neka već jednom krene Sa strahom se moramo kretati u blizini ruševina naročito glede eventualnig potresa iki sličnog Svaka čast Gradskom vijeću i Gradonačelniku Vidi se po rezultatima pravi ljudi na prsvim mjestima
Bravo to je trebalo davno. Po Sarajeva u nakim rusevinama. Rusi i travu sadi
ovako bi oni i stari most uklonili.napravili bi kao onaj u Počitelja.
pa zar se nije za 30 god mogla rekonstruisati te zgrade od historijske I Nacionalne vaznosti? eto kolkko su nam bitne da pola vas nije ni znalo ni da postoje! sta se kmeci kad treba maknut rusevinu koja nicemu ne sluzi?
Mostar je bio Gaza u nedavnoj prošlosti, uzp nije imao milosti u razaranju grada