Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prbo treba imati kruh ( Nato ) a onda pastetu ( EU )
Meni je ovaj Govedarica ko kakav djak prvacic.
Govedarice, idi proćaskaj sa Mektićem, Crnadkom i Čavićem... možda se Dodik otvori za neko mesto u Pošti ili Autoputevima Republike Srpske... bitnije ti je to 100 puta od takozvane BIH u Evropi.
@kessler Fekalistanac, nemoj da mi se nerviraš. Čuvaj živce za 9. Januar 2020. :-*
Podrži malo Dodika za njonju, ti i EU ste Marko i Televizija.
Eh hebi Govedarice uvijek ono nesvjesno izostavis i njen NASTAVAK PRIBLIZAVANJU U NATO!!!!???🤣
Pa i Rusija je u Evropi,ako ćemo pravo.Ja eto nešto neću u tu Evropu u koju ovaj guslar poziva.
Ulazak u NATO je ultimativan . Osim toga ulazak u NATO je strateški neuporedivo važniji jer u tom slučaju RS i "misao" o "otcepljenju" ostaju samo jedna ideja i ništa više. Srećna okolnost je da se Srbija aktivno priprema za ulazak u NATO. Na čelu Vojske Srbije je NATO general , Mojsilović , broj vježni s NATO snagama je "utrostručen" .
Sds je popusio kao ni jedna stranka na zadnjim izborima
Samo NATO put je vazan sve ostalo ako bude