BulevarPristojnosti
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
20.02.2019.
Komentari
175
Komentari korisnika
@MuslimanskaEuropa Fali li ti rodni SDA Fekalistan? Jel si slavio 9. Januar? :-)
Nije problem što su posetili porodicu Šabana Šaulića, problem je što su kamermani i fotografi bili prisutni - to se radi diskretno/u tajnosti.
Srpski policajci su migrante jurili po pruzi sa sendvičima, vodom i uputstvima na arapskom jeziku u rukama - oni bežali, jer su ih Grci i Makedonci udarali pendrecima. :-( https://www.youtube.com/watch?v=4rLWpvwdLCc
Kako u Srbiji migranti nisu izazvali krizu, a nekoliko puta ih je više nego u takozvanoj BIH? I ne samo to - bila je jedna tuča između njih trojice u Srbiji, a u takozvanoj BIH svako malo masovna tuča sa više desetina povređenih? Odgovori su jednostavni - populaciju Srbije su tokom devedesetih činile izbeglice u udelu od čak 10%. Znamo mi kako treba sa izbeglicama - nebitno koje su vere i nacije. To su ljudi kojima je pre hrane, vode i lekova potrebna reč podrške.
"Etničko čišćenje" i "menjanje demografske slike" su dve najprljavije balkanske fraze. "Etničko prljanje" i "poboljšavanje demografske slike" su prikladnije fraze.
@MuslimanskaEuropa Kako je u Viktoriji, nepismena SDA talibanska sirotinjo? Ima li nostalgije? :-)
Migranti ušili demografsku sliku u Ušivku?
Mevlid došao da se slika u "ne smenjujte me, radim pos'o" pozi. :-)
Srbija je izgubila od Estonije 1 razlike - potpuno zasluženo, sve čestitke igračima Estonije. Ko je to mogao da pretpostavi? Onaj - ko se obogatio. Rasprodate su sve karte za duel sa Izraelom u nedelju, a cena karte kod tapkaroša već preskače 100 evra, a ide to lagano i na 200 evra... odlučujuća utakmica je u pitanju: ukoliko Srbija pobedi - kvalifikovala se. A kako će SDA Fekalistanci kući iz Češke? Jel opet busom 14 sati ili pešaka?
@Arkham Da, potpuno zasluženo - svaka čast.