Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada Srbije daje samo instrukcije a političari RSa to moraju sprovesti. Sve drugo su samo priče za ne koji ne kontaju.
Najveci problem ustvari je to da vecina poticara iz entiteta republika srpska smatraju da je entitet u ravni sa drzavom pokusava i nastoji se nametnuti kao takav. U strukturama na drzavnom nivou ti politicari su uglavnom neobrazovani, neiskusni i zbog manjka znanja kreiraju konflikte.
Član VI Ustavni sud 1. Sastav Ustavni sud Bosne i Hercegovine sastoji se od devet članova. a) Četiri člana bira Predstavnički dom Federacije, a dva člana Skupština Republike Srpske. Preostala tri člana bira predsjednik Evropskog suda za ljudska prava nakon konsultacija sa Predsjedništvom. BOŠNJAK, SRBIN, HRVAT??? DODIK LUPETA! PA 3 STRANCA I JESU TU DA JEDAN NAROD NE BI BIO PREGLASAN. SADA ISPADA DA JEDAN NAROD PREGLASA DVA NARODA. ONDA SU I STRANCI BOŠNJACI.
Dobrica Ćosić o njoj nam govori: – Što ću reći, deco, neka se uvaži, Srbin jadan večno samo laži zbori. Laže, laže, laže, iz razloga dvesta, Laž mu se ko guja u srce uvukla; Tamo joj pradede ostaviše mesta, A što će bre Srbin kad lagati mora,Kakav se rodio, takav će i mreti!
Možeš misliti koliko je Vučiću (još većem lažovu) neprijatno bilo ☹️
Zeni nam se Vukota!!! Ojhahahahahaha
Bas tako, narod su osiromasili, raselili izbezumili
Mi Srbi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno"
A ispadaš glup više. To je citat iz Ćosićevog romana. Čak i da je stvarno to rekao, napni mozak ako ga imaš pa smisli nešto originalno a ne da ponavljaš ko papagaj.
Civilizacijo dodji malo i kod nasih Srba. Nece ti nista!
ne treba Bosni ni OHR ni EU ni ostale PM IMA BOSNA SINOVE SVOJE ⚜⚜⚜⚜⚜⚜ 👊
NISMO ZABORAVILI VAŠ ZULUM ⚜⚜⚜⚜⚜⚜ 👊
ima Bosna ⚜ Hercegovina sinove svoje
Kad ima što ne okreče one fasade po centru,bio sam pre neki dan i baš mi je delovalo kao da niko ne vodi računa o gradu. Baščaršija puna turista ,od prosjaka se ne možeš odbraniti ,čeka se red za ćevape ,valjda od toga ima para da se bar centar uredi kako valja.
A on bi kao da ga oglaba vrhovnom vozdu drugu Vucicu.
prvi put pametna izjava iz srpskog reda
I Klix da banuje Govedaricu i Šarovića zbog spama.
Pustite Dodika na miru, on u sustini radi za interes Bosnjaka. Na kraju ce Bosnjaci vladat sa vecinom u parlamentu a Dodik ce bit nas Ambasador u Srbiji