Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocigledno firme kod nas nisu svjesne da je web stranica prezentacija njegovog preduzeca pa zato prave na fb stranice misleci da je to isto....
@Ggrqande ima na FB posebno opcija kreiranja profila za firmu a posebno za lični profil.
@Ggrqande Najgore je sto birokratija i administracija jos nije kompjuterizovana. U Swe je sav kontakt sa birokratijom sveden na internet... Ne moras uopste ici na salter (ako zns koristiti internet)... Gradjanima lakse, administraciji lakse...
Ma generalno smo nepismeni pa tako i informaticki. Ljudima facebook vrh. Kd pogledas web stranice vidis da 90 % njih nije ažurirano nikad.
"62,7% preduzeća ima web stranicu, odnosno 37% njih nema" od ovih što imaju, kakve su im web stranice, bolje da ih nemaju. To govori o tome da nisu spremni, a niti svjesni, kakav je potencijal na internetu, te zbog toga ne žele ulagati u taj dio. Nažalost, sve se svodi na "Mujo ima web stranicu, pa i ja hoću nesto slično"
99 % korisnika vjeruju u internet vise nego u bilo sta drugo
Pa i... Šta ima veze što smo siromašni
@Vijesti Problem je sto smo neuki a ne sto smo siromasni.... Ne vidimo potencijal i korist od moderne tehnologije...
Očekivati nešto pozitivno i napredak u zemlji koja ima do srži korumpirane političare,je čista utopija.
Jos cetvrtina prestala koristiti citajuci komentare na klixu
A i te firme koje imaju tzv web stranicu tako su je uredili da covjek nema uvid u ono cime se bave, 99,9 % niko ne postavlja cijene proizvoda da ljudi znaju u startu da li im odgovara, nema kontakt broja, nema uopste kategorizacije na stranici, zalosno i jadno pa cak itako jake firme koje sam pretrazivao nemaju sredjene stranice vec samo opis posla. Bruka.
@DirektUbrain Npr Kalea je izuzetak sve podatke imas od dimenzija cijene itd.
Al zato kad dodju izbori.
pametni
Ti žive zivot
I ovo što ima internet je opasnije od bilo kakve bombe.Za nas je samo ono što ide na kurblu.
Trećina populacije je elementarno nepismena. Kad dodaš ove računarski nepismene dobiješ pola populacije. Oni izlaze na izbore. Ovi drugo pola misle da su pametniji pa coolijau. I onda im ovi odlučuju o sudbini da bi ovi pismeni mogli sutra da se žale kako ništa ne valja.
Cudi me haahahaha. Bas sam iznenadjen , pogotovo kada vidim face koje nas okruzuju.
Cestitke za Klix sto ste stavili fotku od @mirrorcic ....uljepsali ste mi dan hahahaha
@SkyZmaj hahahahhahahhahahahhahhahhah...volim te
I četvrtina stanovništva je na birou i nikad nisu imali nikakvo primanje. Šta sad