Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su oni isti, bez obzira na nacionalnost, lijevo, desno... Sve ista gamad
BH blok kakav god bio za ove su moralne vertikale...
@oktagon ...što je očito iz situacije u Kantona Sarajevo gdje su se mlade SDP vertikale usudile zajahati na budžet vrijedan skoro milijardu KM iako nemaju skoro nikakvog prethodnog radnog iskustva, a i ubjedljivo su izgubili izbore. Sva priča o (ne)uslasku "BH bloka" u vlast na višim nivoima je povezana sa Kantonom Sarajevo.
Fahru je skinuta tužba, sada će Kukiću biti skinuta tužba i to je to, i vuci siti i ovce na broju. Još se čekaju Komšića i Bijedića da im se priključe sa svojim vukovima i puna kapa, tenderi idu dalje, lova ide dalje, funkcije idu dalje a ti se Muzafere kupaj dok nas ovi hebu.
U ovoj zemlji nece bit bolje ni za 2000 godina. Onaj koji ne vjeruje u to slobodno neka ostane u njoj.
Vazna je samo lova i cash , ovo ostalo nije ih briga , svi su pljuvali po svima ali kada se mazne lova od tendera i lova od dnevnica lova od odvojenog zivota pa dobije koji kredit koji se nikad ne vrati , pa ovo pa ono , odma se koalicija potvrdzuje , jbg tako je to u Africi i Bosni samo cash a narod nek se hrani glupostima
Isto kao i SDP sa DF,isto kao i NS sa NiP,SBB....Sta je tu novo?
kad je vlast u pitanju nist anije tesko i sve se zaboravi kad se fotelje podjele.
Kakva je to gamad samo. Nacisticke stranke. Zavadjaju narod a kradu od naroda.
Mene zanima kako se ova automatik automatski sa labudovim mudima (labudovic) uvijek prikače na top komentar. Koliko ih plaća SDA do sada su trebali na Poljinama viletine imati. Pogan fašistička.
Jadna je ova država ako je spala na to da su ova dvojica najpametniji i najmudriji u njoj. Bakir je trebao biti na birou, ali njegovim lažima nema kraja. Glasaj narode i uživaj.
Evo ih opet oni sto se sebi pose.ru usta i onda govore drugima kako uopste nije loseg ukusa, moze se sve za ostanak na vlasti :)
Evo ih opet oni sto se sebi pose.ru usta i onda govore drugima kako uopste nije loseg ukusa, moze se sve za ostanak na vlasti :)
Evo ih opet, ovo su oni sto se sebi usta poseru i onda objasnjavaju ostalima da nije tako lose, i da je ukus ok.
SDA je muzijak koji se kurva gdje god stigne stalno se pravdajuci da nece vise. Zena BH blok je rekla, dosta vise i nema prastanja. Pod izgovorom da je zena odlucna sa NE, to je dalo povoda muzjaku da se nastavi kurvat gdje god i s kim stigne pod izgovorom da je zena BH blok kriva za moguc raspad braka. A narod, raja sa strane osudjuje zenu tj BH blok.
Dno dna,kolko su samo prdili jedni protiv drugih,ovo je samo dokaz da je politika kurva i najbolji posao.
U BiH je ugasena muzika i smotani su kablovi davno
SDA = kos srbijanski radi posao ,cilj je isporućiti srbiji BiH a na dobrom su putu.Ovaj kukić je samo sluzio da nezadovoljne glasaće koje su otišle od sda da ih pokupi i vrati u centralu.SBiH,SBB,PDA,DF,pola SDP ,HDZ si su pod šapom srbijanske obavjestajne službe .