Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je sazvala, sigurno se nisu dugo vidjeli pa mozda konta da malo posjednu i nazderu se i napiju o drzavnom trosku i jos uz to uzmu debelu dnevnicu za rad u dodatnoj komisiji.
Bla, bla, bla. Predstava. Tu nema love za njih.
Migranata u USK ovom trenutku ima vise pet puta nego policije , kako ih kontrolisati uopste?
Teski kriminalci i uhljebi. Ovi su level PRO.
Samo vi sastancite, kad vam udarna grupa ISILovih boraca dodje iz Krajine u Sarajevo, vidjecete sta se uradili. Sprovodite Alijin plan okupacije Bosne
Dobro su rekli u kafani - mi ćemo ukoliko se ne dozovemo pameti biti kao Libanon u roku od mjesec dana ako šta zagužva ozbiljnije :-(
Udarna grupa???!!! uh!!!
Uhhh kad grupa rijesi problem u sat hahahhaha jedina stvar koja ce se desit jeste da ce clanovi grupe uzeti dnevnice!
Mora se nešto pokrenuti i vidjeti kamo će izići - ovo ovako kako ljudi govore kažu više ne ide .
Prestani zajedno sa srbijom u svakom pogledu na svaki način raditi na destrukciji BiH, njenoj strukturi, i samoupravi Gordana.
Crno na bijelo, podici optuznicu protiv policijeRS i njenog rukovodstva, koje organizuje prijevoz migranata od Zvornika do USK. Kada taksista moze dobiti pijavu jer je taksijem povezao migrante iz Tuzle do Sarajeva, zasto onda ovi iz policije RS ne mogu biti tuzeni, a prevoze migrante autobusima, i namjerno ih usmjeravaju na podrucje USK, gdje je situacija daleko iznad kriticne.
udara li se ova udarna grupa !?
Udarna grupa?
meni nije jasno sto je poganoj SDA bagri u interesu ovaj olosh od migranata da skupljaju
KikserKikser nisam krezav nemoj me vrijedati
Smije li iko od vodecih politicara da gurne ruku u osinjak zvani Migranti? Ne smije, jer ce mu biti izujedana samo tako. A goleme se pare od EU uzmu za silne migrante koji dodju kod nas. Samo maslajte narod da je sve dobro.