Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narod sa sjebanim mentalitetom, ko da smo cigani
@Netixba pa treba vlasnike otpada u zatvor fino, jok oni to ne znaju odakle je zeljezo. Isto u Mostaru bilo sa sahtovima, cige fino izbuse rupu u dnu kombija i samo stanu iznad i povuku saht u kombi, znali su dnevno po 50 sahtova ukrast i odu na otpad i prodaju, one sto drze otpad briga sto kupuje ukradeno, a zna da je ukradeno, jok eto imao 50 sahtova u cenifi u kuci pa zamijenio plasticnim pa dosao da proda.
@Netixba bilo je kad je ovaj sa kamionom propao da je znak postavljen samo sa jedne strane mosta za nosivost, a treba biti s obje. A kakav narod takva i vlast, koliko ima dobrog naroda 10 puta toliko ima loseg koji gleda gdje ce koga zajebat za pare, nekretninu i sl. Sve dok narod ne pocne radit kako treba ovi na vlasti ce opstati, jer npr. draze mu je dat drotu 10KM nego platit kaznu ili doktoru uvalit lovu za nesto za sta je vec placen od drzave.
pod hitno jednu nuklearnu treba bacit ovde nek ovo pobije..oj krali krali zeljezo iz mosta,pa nema ni tanzaniji ovo
tzv regionalni put Mesici - Hrenovica je ustvari stara zelj pruga sa koje su skinute sine, malo utabano i proflaseno regionalnim putem
Jednom će i Ajfelov most samo nestati preko noći.
@tequillajack Papak, Ajfelov most je u Rajvosa na Skenderiji!
Koga briga u Sarajevu za Goražde i nekakav tamo most i balvane ;)
Govnazde Prdazde opet na repertoaru. Nije ga bilo cijelih pola dana.
Samo skidajte narode,od neceg morate da zivite kad vas Bakir nije zaposlio 100.000 radnih mjesta,kako su pricali mislio sam da ce Bosni trebati radne snage,a ti prevoznice ne tovari preko dozvoljene
zalutali drevni partizani srusili most
Ovako nesto ni cigani nebi uradili.I oni imaju obraza dovoljno da ne ugroze neciji zivot.Balijska posla.Bijedo jadna jos malo govna ima da jedete sa Bakirom
sta ce ti dokaze kad imas svjedoke. hapsi dok to nisu rasprodali, pa zasarafite odmah
Velika nezaposlenost i nemaština su najsnažniji generatori kriminala! Međutim, vlasnike otpada treba svakodnevno pretresati i inspekcionisati. Kupuju i podstiču kriminal!
...yebe se pajdi što će neko poginuti, on keš u padže i ajmo lagano. a 5 minuta kasnije će srat da ovi ili oni vaki ili naki. kakav bezumni, pogani, ološki mentalitet.
zvuci nevjerovatno.....gdje je slika mosta?
Amater tužioc, podoban do bola. 1. Kolika je bila nosivost mosta "prije otuđenja traverzni"?! 2. Kolika je ukupna težina kamiona s tereta koji je prolomio most?! 3. Zašto je vozač kamiona pobjegao s lica mjesta? (Pronađen u Višegradu - 2-3 sata vožnje od mjesta događaja!) 4. Za koga je vozio balvane i jesu li imali čekić?! 5. Nismo u CSI Miami da možete utvrditi da su traverzne skinute prije, a ne poslije prolamanja mosta! Sudstvo nam je daleko od nezavisnosti.
...ybg, pošten srbin. a mi smo obrazli puk, nebi ukrali, nema para. eno sirotom zukiću sve napakovalo.
boooosnjooocka posla
krade se željezo sa mosta , zdr'o državo