Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još četiri općine da nafataju i eto ga regionalni G7
Ne brukajte se naaaajgori granicni prelaz u istocnoj evropi Metaljka na tom putu ako se moze nazvati putem..prvo cestu napravite za pocetak!!!
Ja ovima nevjerujem u iskrenu saradnju , al dobar potez gradonacelnika Ernesta !
pa ja dok Hubjer (inace marioneta Elezas pala) uposljava Cajnicke srbe, koji velicaju ratne zlocince i dan republike srpske, u Ministarstvo finansija i daje koncesiju na solarne panele na birou mu lezi 200 ekonomista i ceka bolje sutra i propagira dobrobit bosnjaka koje je napustio 92 i otiso za njemacku...
Treba sa Rudom vezu uspostavit ,oni su najbolji u ratu bili ,odmah se predaju 🤣🤣
To su ti gradovi koji će dovesti prosperitet u BPK, Čajniče i Pljevlja.
Au bato