Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuo Bakir da Ameri prisluškuju telefone pa uveo šifriranu ssl telefonsku vezu :" Jomu, jarane, mojne štani čatpri, firića sve šajuslu!"
imam, vjeruj mi, imam ;-) ...
Postovani gospodine Milic, pratili su Angelu Merkel, a da ne prate balkansku politicarku. Samo se poostavlja pitanje da li je prate oni tamo,njeni najblizi.
Jednostavno saradnja je u cilju da ne bi sutra neko pokrenuo istragu kako su ku pljena dva SDP-ova "papka" u kantonu Sarajevo , ili kako je kupljena uvazena gospodja Hanka u proslom sazivu
Eto sta su napravili sada se cijeli svijet bavi slucajem upada policije u prostorije portala klix.ba i cijeli svijet je na strani slobode novinarstva, e tek ce sada cvijanovicka da pobjegne ko zna gdje, a bogami i dodi se ne pise dobro. Pocelo se kotrljati. Klix.ba uz vas je cijeli slobodni svijet.
Zbog kriminala eto zbog čega a možda se boje da nema još kakvih snimaka.
kad su u pitanju pljacke i ubojstva kriminal i tako to onda nema medjuentitetske saradnje a sada ima... majku vam vasu... u februaru ce opet sve da gori
cuj zasto... sta zasto... ma kad udju u sarajevo sa cirilicom na sebi .... ma mars mi ba iz moga sarajeva haloooo
hebem bakiru zenu i zeljki komsicu hebo vam dodik zene,dozvoliste da fasisticko-genocidni mup hapsi novinare u federaciji matere se vi svoje nahebali,to vam kaze covjek koji je za vas bio srcem i dusom.hebemte bakire i tebe Zeljko vi ste fasisti kao i dodik dok to dozvoljajete.
Zato sto su identicni interesi politicara....
Svi podrzavaju klix, ali bagri niko nista ne moze, do daljnjeg.
Gorane, ovo samo potvrdjuje tvrdnje da je mnogo nevinih i pametnih otislo pod zemlju kada saradjuju dva entiteta. Pa u BiH nikad nije nista normalno ako nije naopako. Nadam se da ce se i gradjani RS-a konacno sjetiti sta se njima desilo " saradnjom " entiteta. ( Mafijaskih glavonja )
Naivni ste svi vi koji mislite da je klix nezavisni medij i nevinašce.
Većina ovih što komentarišu kao što možemo vidjeti, kao i oni koji se oglašavju i pozivaju na nekakvu slobodu medija. Ko nas štiti od medija? Mogu objaviti šta god hoće bez ikakve odgovornosti, svakodnevno nas lažno informišu i nikom ništa.
Među nama uvijek je međuekstremitetska saradnja funkcionisala bez obzira da li je u pitanju bio kix.
;D Jesmo cudni ali sloboda nam je slaba tacka i u to ne dirati ,inace explodiramo :)
Onaj ko ne zna da je sloboda u punom smislu drugo ime Bosne i Bosanaca i nije Bosanac. Bosancu mozes uzeti zivot, ali ne slobodu (ukljucujuci slobodu govora i izrazavanja).Bosanci su vjekovima ginuli u ime slobode i to je jedina stvar koja nam je bitnija i od zivota.
Sloboda izrazavanja medija je sloboda izrazavanja naroda samim tim je interes javnosti.
Na kraju ce biti da je klix montirao snimak!!! I bit ce ugasen za 2-3 mjeseca. Onda ce svi ovi mediji koji sad daju podrsku klixu da pisu o tome a Zeljka ce ispasti svetica i nevinasce :) A niko nece uraditi provjeru snimka i objaviti dali je montaza ili je to ona stvarno pricala.
I ako se pojavio snimak i to je da je telefonski razgovor kao sto kazu zar mob operateri ne snimaju min 30 dana svaki razgovor?! Zasto se nije naso niti jedan sudija da da nalog da mob operater dostavi sve njene razgovore?! itd, itd.
sve su ti korumpirana govna, dejton je i napravljen da politicarima ugodi a ne narodu.
Opste je poznato da je Dejton potpisan da bi se udovoljilo "narodu" koji je bio uvjekovnom ropstvu jer ga je drzava prepoznavala samo kao gradjanina a ne kao bosnjaka, srbina i hrvata.