Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golemo je ovo vidi ova tri grada Buzim Cazin i Bihac preko 1200 dana bez uvoza oruzja i hrane i lijekova , bez kontakta sa ostalim pod stalnim granatiranjem i napadanjem i opet poraze rska, apzb, i na kraju kad su cistli rs, nato se usprotivio SVAKA CAST BRACI KRAJISNICIMA OD BRACE HERCEGOVACA. ⚜🇧🇦⚜🇧🇦⚜🇧🇦⚜
Pogledaj kartu koje su podrucje srbi drzali i sta sad drze u odnosu na ovo...pa uporedi nase teritorije
U ime zahvalnosti Hrvatskoj vojnoj pomoći, kažite istinu o Šantiću, bar toliko
O Šantiću, evo reći cu ti ja, taj Šantić je planirao da preda linije neprijatelju u suradnji sa domaćim izdajnicima i napravi nešto poput Kalduše i autonomaša.
Evo i ja cu ti potvrditi ono sto je napisao gooUser1651930546.O nacinu kako je zavrsio ne znam.Znam da smo ga postovali ali je odluka bila njegova.
Mislim da je Sarajevo 92e mislilo da ce Krajina pasti sama od sebe i to je to. Oni kao da nisu imali neke jake pretenzije prema ovom dijelu BiH. Ali se narod sam od sebe odbranio dolje.
General Atif Dudaković je prije nekoliko godina govorio o oslobađanju Bihaćkog okruga te je naglasio kako bi ta akcija bila nemoguća bez "Oluje". Hvala Hrvatskoj vojsci, a hvala i tebi Atife što nisi lažov i što si rekao pravu istinu, Da nije bilo Oluje i oslobađanja SAO Krajine, ko zna kako bi se rat završio Do Oluje nismo bili nimalo u zavidnoj situaciji. Zbijeni smo bili u niz sitnih malih enklava.
U centru Sarajeva mora da se napravi spomenik u čast Izeta Nanica !! Ljudi pa pogledajte kako je čovjek branio, ne krajinu, nego cijelu BIH, u njegovim planovima , razmišljanjima i snovima nikad nije bilo samo krajina, nego cijela BIH njegov najveći san je bio da dođe da oslobodi Sarajevo odnosno cijelu BIH! I uradio bi to sigurno da nije nato prekinut akcije 5 korpus i da nije nažalost poginuo, vječna slava borcima sile nebeske !!
Bosnaaaaaaaaaa
Bosnaa
Svaka cast svim nama koji smo bili pripadnici Sile Nebeske izbori smo se za drzavu,mater oca komsiju,ali smo morali da skontamo da smo nakon rata morali da nastavimo borbu za sebe jer nam nista nije moglo pasti sa neba.Nazalost to mnogi nisu skontali.Sve u svemu znajte svi da smo bili u ratu svi ko jedan i da nam niko nine mogao pera odbiti
Zbog čega u tekstu ne piše i da je ARBiH oslobodila dio okupirane Hrvatske u 1995 godini ili ne voli li to niko da pročita?
Svim braniteljima Bosne i Hercegovine nek je vječna slava i HVALA !!
Apsolutno nisu bile paravojne nego su bile pos komandom Srbije i RSa, a trebao bi ovaj novinarcic procitati na google sta znaci kad je jedinica paravojna. To su pricale drzave agresori da bi skinuli odgovornost zlocina sa sebe
Da se ne lazemo.Poslije Karadjordjeva svi tenkovi su se okrenuli prema Bosni.A kasnije je i HVO po naredbi Zagreba napao armiju BiH.I jos ovdje kod nas podrzao Fikreta Abdica.Pa sta bi Vi uradili u toj situaciji?I zapamtite:Za cijelovitost Hrvatske peti korpus je odigrao jednu od kljucnih uloga.
Jedina činjenica jest da je Armija Bih prvo hrvate napala a ne obratno. Ne lažite, čak i vaši generali o tome otvoreno pričaju (Delić).
I onda poslije svega u Kladuši pobjedi popularni BABO za nacelnika, ko mu dade pravo da se kandiduje a pogotovo koja stoka ga zaokruzi na listicu, zaokruzim im fameliju
prvo su bili izbori, tek poslje rat. Činjenica jest da je Izetbegovič napao svoj narod.
Zaboravili su garnizon i Vojvodine sa 16 000 vojnika. Onda arkanovci i druga bagra i Srbije
5. Korpus Armije BiH, u neprijatelju inače više poznat kao Sila nebeska.
o HVO ni riječi. Izetbegović toliko želio vlast, da je i sa svojim narodom zaratio. Sve jasno
Sa svojim narodom ili sa kvazi državom fikreta abdića koji je pomognut od arkana i legije