Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po njihovoj priči Srbi su bacali cvijeće a ne granate. Nikad mi nije jasno da nismo oformili neki tim sa zadatkom eliminacija ovih monstruma odgovornih za ove zločine ovog što je ove granate palio, kao Izrael što je ganjao po Latino Americi Njemce
Zago sto je Izrael drzava a mi smo karina.
Sve relevantne istrazne komisije,ukljucujuci komisiju UNPROFOR-a,utvrdile su da je 28.8.1995.sa polozaja Sarajevsko-romanijskog korpusa tkzv.VRS, ispaljena na Markale minobacacka granata proizvedena u fabrici “Krusik” u Valjevu,u Republici Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oprosta i zaborava nema !!!
I oprostili i zaboravili.
Koliko je Bošnjaka dobrovolno otišlo u Handžar diviziju, a koliko ih je nasilno mobilizovano? Da li su i oni Bošnjaci što su ih Nijemci zarobili i odveli u Njemačku da za dnevno jedan ručak im cijeli dan održavaju kao roblje imanja i farme i njive dok oni ratuju isto SS-ovci? Koliko desetina hiljada je poklano civila Bošnjaka po istočnoj Bosni i Hercegovini prije nego je u Bosnu stigla Handžar divizija. Na loš način se perete.
Trebao im je NATO odmah bombardovati položaje oko Sarajeva čim su počeli rat i granatirati Sarajevo, pa ne bi rat onoliko dugo trajao niti se proširio po cijeloj BiH, pa bi samim tim bilo i manje žrtava.
El-Fatiha
Bošnjo će opet na Grand Paradu i da slavi pobjedu zajedno sa Cecom Raznatovic.
jašta, sami opkolili Sarajevo. Unajmili one srbe da kholju I siluju po Grbavici, zapalili Vijećnicu, snajperisali po djeci na igralištima, ubijali ljude u redovima za vodu, koju smo sami sebi zavrnuli. Sve smo ovo mi sami sebi uradili. Srbi nikad nisu napustili Srbiju, osim kada je trebali humanitarnu pomoć dostaviti
Zasto Servi posjecuju BiH portale? Zato sto samo tu mogu iznijeti svoj poganluk i zato sto ostali portali rade kontrolu teksta.
Od svih propagandnih budalaština ("bacaju srpsku nejač lavovima", "Hrvati pale gume po Dubrovniku") najgnusnija je je ona da smo sami sebe gađali ne bi li isprovocirali međunarodnu intervenciju. Ko je to smislio je nečovjek, ko u to vjeruje je još gore od toga.
Маркале су докзане, гранате пале са муслиманских положаја.А на сликама пластичне ноге, добар сценарио.Дибили сте шта сте хтјели, филмски ценарио да би срби добили по носу од нато агресора.Медијски чиста 10 нема шта.
"Markale su dokazane..." tako je. E Servi, Servi...dokazano je i da zivotinjski nagon i ljudski poganluk izlazi iz vas svakih 50 godina. Tako to biva kad se odvojis od križa i Boga koji te stvorio i pravis sam svoju vjeru, seRvsku poganu. I da, nepismen si do p.m.ali obzirom da si Serv, nista cidno.
jednom reci GENOCIDASI
NATO je trebao reagovati mart/april 1992 i uništiti sve chetnicke položaje oko bh. gradova. Npr. oko Sarajeva ili Goražda, sve su chetnici pripremili za napad
Dejton je nastao na Genocidu UN je dozvolio da Srbsken Srbijanske trupe udju u Zasticenu zonu Srebernica i da pocine Pokolj.Medjuanrodna zajednica je BIH uvela enbargo na uvoz oruja Suverenoj zemlji clanici ujedinjnih naroda Danas u Pola BIH exsistira Entitet cije Politicko Vojno Policisko Rukovodstvo presudjeno za Genocid.Prekrseno nekoliko povljea UNa kao i Konvencija o Genocidu koja izricito zabranjuje postizanje bilo kakvog sporazuma koji sadrzava Elemente Genocida.
Ovo je slika iz 94 godina (prvi masakr), dajte malo profesionalnosti.
I ovo je genocidna namjera......
Spavas li mirno ti koji si naredio.....Nikad zaboravit naši divni susjedi,ja vam ne halalim
Auu, zar nisu granatirali Bošnjaci sami sebe? Interesantno kako Z chetnici iz Rusije upotrebljavaju istu retoriku ovih dana
Taj dan se ne zaboravlja kad je sa Trebevića tačnije sa mjesta Dolovi preletjela.