Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio sam neopisivo sretan kad je ovo potpisano .. bio sam demobilisan i mislio sam da će sve biti kako je bilo prije rata, dobro i glatko .. mnogo sam se zaye__bo
Tacno tako, uzdravlje
Познат ми је тај осјећај. Наврати кад на ракију.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovdje nema nikakvog sporazuma, samo nasilno zaustavljanje Armije BiH da očisti gowna pravoslavnog ISIS-a.
Ha ha ha ha ha cuj u covjeka snova
mogli jesmo zavrasiti.. bolje je zavrsiti mjesto puske za pregovarackim stolom, bez bilo ciji zrtava, a cjelovitost i nezavisnost Bosne i Hercegovine je neupitana.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Jbga , mjesto da se raspala za tih par godina , evo pati se preko dvadeset . Valjda nece jos dugo . Doqurcilo.
SLAVIMO DAN KAD SU NAS PRODALI
100 hiljada stradalih u ratu, a milion pobjeglo u inostrastvo i bolje im nego prije rata. Nekom rat nekom brat, kaze stara poslovica.
Da se ne zaustavi Bosna bi Srpska postala, o vo je samo PRETPOSTAVKA. Dr S
Dilom Bila Klintona i Milosevica podjeljena je Bosna,To Alah vise ne ispravi.Jedino ratom ali ne bi nam nikad dali NATO I EU.Oni su ipak krscani.Kako se osloboditi rs ? .Lijepo traziit promjena Federacije u Bosnajcku republiku,Isto na Sandzaku to zatraziit.Kako ? .lijepo- Referendumom,Zakuhati sto vise i zahtjevati sto vise,pa ko izdrzi.Lijepo diplomatski,svaki dan izmisljati ko srbi ,te ovo te ono a ne sjediit u Sarajavu i trljati guzove debele.Tako nema drzave nikad.
Nije mi jasno drzati 2-3 god toliku teritoriju.Na nisanu drzati cak i muhe u zraku a o ljudima da ne govorim,skoro ubiti duh jednog naroda i onda za par mjeseci preokrece se rat u korist tog naroda sto si skoro unistio.Ustaje iz pepela i pocinje zadavati smrtni udarac a svijet zaustavi sve to.Da se mom narodu to desilo bilo bi me sram i stid sto mu pripadam.
NAPOMENA:Muslimanski narod u BIH-a se nije borio za teritoriju nego za opstanak kao sto je Karadzic rekao da nece uspjeti.Nazalost mnogih Muslimanski narod je opstao Kao sto mu je Alija na to odgovorio.
Šta ti ovdje škrabaš? Mi smo 92' pobijedili. Sve se produžilo jer je Zapad tako htjeo. Vas zaustavili negdje pred kraj rata a tada ste uzgubili dvije enklave. NAS 92-94 ZAUSTAVLJALI DESTETAK PUTA. Sjeti se da smo mi držali Aerodrom, da su nas 93' zaustavili na Igmanu, dva puta na Goraždu, dva puta na Bihaću... Seruckaj nekom ko voli da sanja I koga boli ona stvar što smo imali bolju vojnu tehniku. Ameri i cijeli zapad (tvoji miljenici) napada kada je odnos 100/1.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
neka je potpisan bolje los mir nego rat,strane sile su se prepale kolko je brzo cetnicka vojska pukla ,da se nebi desila osveta u banja luci,pa velike kolone izbjeglica bilo je zavrci ruke da se potpise bilo sta cak i pod prijetnjom bombardovanja i armije bih tako da se moralo potpisat bez obzira na stanje na terenu mada je i idejni tvorac dejtona holbruk rekao da mu je zao sto nije pustio armiju bih da udze u banja luku
sretan dan dejtonskog sporazuma.. mogli smo se sve dogovoriti i bez tisuća poginulih i još toliko ranjenih, protjeranih, svejedno je danas opet svak u svom toru. Ali eto, nadam se da se takve stvari vise nikad nece ponavljati.
mogli smo da alija nije povukao potpis sa kutiljerovog plana....dzukela htjela rat!
@KvaternikEugen1861 kako su cesi i slovaci mogli, mogo je svak kad oni mogu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Potpisom legalizovan genocid. Hvala Alija!
po komentarima vidim da bi vecina opet voljela da se koljemo i ubijamo pa sretno vam gospodo aBd otici sa ovoga zatupljenog balkana samo vi ratujte i gledajte kako vam ubijaju mladost majke djecu itd izgleda niste se dovoljno nagledali i sa jedne i sa druge strane
Ljudi samo žele saznati istinu, da se rat ne bi ponovio.
GODIŠNJICA LEGALIZACIJE KRVAVE TVOREVINE ZVANE ZVANE rs!
pa alija ti je legaliziro.. nema sad potrebe za kmecanjem
prekinuo krvavi rat i donio krvavi mir...koji nas satra, nezaposlenost, bijela kuga, odlasci citavih generacija...
Hebem mater svima ovim i zivim i mrtvim koji su ga napravili i onima koji su ga potpisali i pristali na ovakvu nakaradu od drzave.
danke dojčland hahaha
Jos uvjek nas ebe sporazum koji je potpisala nekolicina vec odavno mrtvaca,sporazum koji ne postoji,koji nikad nije prosao parlamentarnu proceduru ,prema tome nikad nije ni bio vazeci....al sta da se radi,narod ovce a "cuvari MIROVNOG NEPOSTOJECEG NE VAZECEG SPORAZUMA" 20 godina nakon rata "primjenjuju" . Ta ces -tesko se kraljevskih stolica,moci,love...odreci.
Sporazum postoji ali se krije sadržaj Sporazuma. U njemu piše "Republic Bosnia and Herzegovina is state Muslim, Se
Ko je ono rekao da 21 treba biti dan RSa a ne 9 Januar posto je vjerski praznik,pa i 21 je vjerski praznik eno srbende proslavljaju Arandjelovdan.
Da niste se poturčili sad bi svaki bosnjok ljubio mladicevu sliku
@vukovisadrineZVORNIK Vi ste prodali vjeru za večeru 1945t, hahahahaha :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)