Nije mi jasno drzati 2-3 god toliku teritoriju.Na nisanu drzati cak i muhe u zraku a o ljudima da ne govorim,skoro ubiti duh jednog naroda i onda za par mjeseci preokrece se rat u korist tog naroda sto si skoro unistio.Ustaje iz pepela i pocinje zadavati smrtni udarac a svijet zaustavi sve to.Da se mom narodu to desilo bilo bi me sram i stid sto mu pripadam.
NAPOMENA:Muslimanski narod u BIH-a se nije borio za teritoriju nego za opstanak kao sto je Karadzic rekao da nece uspjeti.Nazalost mnogih Muslimanski narod je opstao Kao sto mu je Alija na to odgovorio.
Šta ti ovdje škrabaš? Mi smo 92' pobijedili. Sve se produžilo jer je Zapad tako htjeo. Vas zaustavili negdje pred kraj rata a tada ste uzgubili dvije enklave. NAS 92-94 ZAUSTAVLJALI DESTETAK PUTA. Sjeti se da smo mi držali Aerodrom, da su nas 93' zaustavili na Igmanu, dva puta na Goraždu, dva puta na Bihaću... Seruckaj nekom ko voli da sanja I koga boli ona stvar što smo imali bolju vojnu tehniku. Ameri i cijeli zapad (tvoji miljenici) napada kada je odnos 100/1.
Prikaži sve komentare (305)