Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa pitam se: Ima li iko u toj stranci,,pošten"Sramotno,,sve go,,profiter..
Ako revidirate Pretis to je udar i poniženje na Bošnjake jer tamo je šef Fadil i njegova mezimica... To bi bio drzavni udar
...
Šta čeka Tužilaštvo , u PRETIS-u je ogroman kriminal , sjetite se kako je Vlada terorisala radnike legendarne Pretisove alatnice dok su štrajkovali glađu . Gdjr je Miro Lazović koji je bio električar u Pretisu ( valjda je to zaboravio ) , samo laprda o Dejtonu i sličnim odavno prežvakanim temama , gdje je Sindikat . Svaka čast novinarima koji jedini nešto pokušavaju .
Iznad zakona.
Jel se u Pretisu proizvode one rakete što su u svijetu zabranjene?
Pretis znači - Preduzeće Tito Sarajevo. To treba promijeniti u Prebis - Preduzeće Bakir Sarajevo. Nije loše i Presis, po seki, ali haram brate... Na sisu podsjeća.
Neda fadil i kcerkajer je tu najveca pljacka u FBiH poslije afere direktora porezne kemala causevica
Skulirali ih banditi...platili 10 hiljada + 2 hiljade kazne i kotarisali se revizije
Se na Dzevade ti ko da si sa druge planete.
@adnando Dzevad bas ko dijete
Pretis je Fooodilov, i necete nikada uci. Kazna od 10 plus 2 hiljade km je njemu sitnica. Sda nas ukopava i za generacije koje dolaze.
Novalićev, ne može.
Pa sta da kazu ostale firme koje svake godine placaju revizore za reviziju koja bude u fascikli i koju niko ne pogleda .
Karte na pregled!
nemos ti Pretis Vogosca. To je privatna firma SDA gamadi,kčerkica Ada i supruga Sebijaa...
@gooUser1583248827 gamad si bagro jedna
Pa platili su da ne dodjete iz revizije!