Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necuveno. Ne sjecam se kad sam vise kriminalaca vidio na jednom mjestu i na jednoj fotografiji. Pa ovde ima prostora za jedno tri hiljade godina robije a imovine da se oduzme brat-bratu 5-6 milijardi. Mogli bi cijeli vanjski dug otplatiti i pola WC koridora napraviti.
@ACF ,ti bi trebao kompletno isprati mozak!
@ACF Nazivali su me djikanom, balijom, ustasom, komunjarom... Kako kome (ni)je odgovalo sta napisem. Samo me jos niko nije nazvao bosancem. Elem, nejse, malo je 3000. Moglo bi i 4. A i malo je 5-6 milijardi. Samo u ratu su zasnjirali toliko, a poslije rata jos bar dva puta toliko. Da jos sastavimo ono sto su uzeli dodik i covic mogli bi smo konacno pozlatiti kasike sto ih je alija ostavio.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izmetbegovic i Covan; funkcionise dogovor kad je upitanju podjela fotelja a ovako izborni zakon svako svoje predlaze.. i tako u nedogled!
@Crno Crveno Svaki dan po jedan, na čemu će u maticu danas sutra?
Izborni zakon za koji se zalazu Krvati, ne valja nista! Tim zakonom se sprijecava da ja, kao Bosnjak, mogu glasati za nekog od drugih naroda za koje smatram da ce me bolje predstavljati! Necuveno!!!
Ne, nećete glasati - nesmijete glasati od ovih koji su glasali za vas, prokletinje lopovske! A ovi što nisu glasali za vas - za vratom su vam! Da vas vidimo!
Ovakve su Amerikanci sredjivali bacacima plamena da ne prljaju ruke. Za ovima kilometri textova o pljackama i niko nista. Ja necu i zaboli me i za vas i za njih. Namirio sam se i promjenio drzavljanstvo za Drzavljanstvo a vi istruhli dabogda s njima za heftu, sto se mene tice. Bake, udri Muhu po trbuhu a Zijima po jajima. Pojacaj, vidis da ne jece.
biće tu i bacača plamena između ostalog.
Pa niko vas ni ne nagoni da prihvatite bilo sta. Inace vam je modus operandi taj da stvarate krize i na njih reagujete bez da vas iko ista pita. Ali znam 100% da vam na sljedecim izborima ovo nece upaliti. HDZ,SDA, SNSD, su stranke proslosti.
Pravi seljački parlament. Moja mora biti zadnja. Nema kod seljobera usaglašavanja zakonskih prijedloga. Nije mi jasno kako sam se ja emancipovao i ostao urban ponikavši u ovakvoj seljoberskoj zemlji.
Vrh stranke opterečen spletkarenjem i raznim podmetanjima jednih prema drugima, mnogo je tu uvlakača i varalica koji isključivo imaju klemptomanske ciljeve da se što više obogate.Ovaj Kenjac nema nikakvu podršku u narodu, kao i veči broj kadrova u vrhu stranke, koji su umislili da su neki kadrovi, face i budući lideri.Njima je jedina sreča što Bošnjački narod nema nikakvu alternativu u ostalim političkim strankama pa večina birača uopće i ne glasa, njihovi glasači su buđetlije
Ozbiljni kriminalci.I ja bi se postiodio
Hegelovi istoirijski nebitni narodi, su oni narodi koji su kroz svoju istoriju dugo podjarmljivani od svog osvajaca. To je kontrarevolucionarna barbarska rulja nastala na rusevinama tog propalog naroda, drzavno nesvjesna i osudjena na potpuno odumiranje.
Taman kad optimista pomisli DA MUTNIJE NEG ŠTO JESU NE MOGU BITI, oni još ZAMUTE ! Jer u mutnoj vodi svašta se (iz)rodi !
Svi su tu vedri i zadovljni postignutim ! Izmetbegović, Kenjac, samo još fale sekretar AMir na službenom putu u Zenici i reis Serić na Alahovom putu da još nešto DRPI dok se još može. Zadnje ej znam nagovao neke naše levate iz insotranstva da mu povjere svoje pare na INVESTIRANJE, a on će ih u ima ALaha čuvati ko Ljubljanska banka staru deviznu štednju !
LOPOVI POD ZASTAVOM ALAHA, ĐE NAM JE STARA DEVIZNA ŠTEDNJA !
zamisli drzava zaplijeni svu imovinu ljudi sa ovih slika i preko noci postanemo jaci od svicarske
A već se dogovorili sa Covicem i Miletom sta cete raditi do izbora.Trebate jedni drugima ili vas nema.
Dobar "nad naslov" - Pocela besjeda... nista drugo i ne znaju...
Kenjac, ne da nece da podrze izborni zakon sto u fbih se time nebi nista znacajno promijenilo, nego samo kontra igra i inat, to nas je dovde i dovelo da radis od jutra do sutra za 420 KM.
vidi ti EL-Baketa dolazi na miting sa Mercedes G klasom aferim momcino :D
Mora da ce ovaj Kenjac biti SDA kandidat na narednim izborima za clana predsjednistva jer jos jedino tu funkcoju nije obnasao