Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce biti protiv nego ovi iz SDA !
Normalno. Drugačije i ne znaju nego opstruirati sve što je pozitivno.
Idi raspravljaj o plati svog stranackog prijatelja Polica.
Ne brinem se ja... Smislit ce oni dobre izgovore zasto su im plate toliko visoke... Mafija je to...
GENJAC-KENJAC opet po starom utvrdenom scenariju pa ce opet Zlatko uletit nema ga nidje pa ce rec SVI SMO MI LOPOVI
Podsjećamo zaboravnog gosp. Lagumdžiju na neke od tih posljedica koje su ostavili njegovi odabrani kadrovi: - Deficit od 98 miliona KM u Budžetu Kantona Sarajevo, najveći porast stope nezaposlenosti i gubitka radnih mjesta, nenamjensko trošenje budžetskih sredstava, urušavanje ambijenta za domaće i strane investicije, nipodaštavanje sektora obrazovanja itd. Zbog svega ovoga građani Kantona Sarajevo se tog perioda SDP–ove vladavine sjećaju kao najtežeg perioda poslije rata i s pravom je zovu „Cunami vlada“.
ne mogu da vjerujem da nije bilo opstrukcija u smislu potezanja vitalnog nacionalnog interesa...
E moj Kenjac, ovoj drzavi trebaju dvojica ili trojica (jos bolje ako je manje) da odlucuju ne samo po pitanju budzeta, vec i mnogih stvari, a ne vas 50. Jos uvjek analiziram sta si rekao i moram ti reci da bas, ali ono momacki, lupas.
samo uz zid sve privesti i strijeljati :) sve i jednog
Halide, de ziv bio haj' vozi na vikendice slaviti novu godinu. Nisi mak'o u toj fotelji godinu i sad tu nesto palamudis.
Genjac, nismo nista drugo ni ocekivali od tebe...
Stvarno je krajnje vrijeme da se skine više ova SDA banda.
da, a vi bi malo da kočite procese, onako čisto da ispunite svoj opstruatorski zadatak
Genjac-Kenjac koga još zanima njegovo mišljenje
Genjac dabogda ti kući blokiralo kao što vi blokirate ovu zemlju.
Usvojise budzet, reko evo ga... Dobro je sad ce napokon prestati pricati gluposti... Kad ono jok... Oni opet o glupostima oko budzeta... Svasta!
Halid KENJAC