Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte nas Bosnjake vi predvoditi i braniti nas, molim vas lijepo. U ime nas vi odgovarate, vi govorite, u ime nas vi dijelite BiH na neke etnicke regione sa Covicem i ko zna vise s kim, u ime nas vi ste privatizovali sve firme koje danas vasom nelegalnom privatizacijom koju ste vi dopustili im se gubi trag, pa boni i javne kuhinje i vodu koja tece hocete da prodate, , u ime nas vi nas opljackaste, u ime nas preko pola miliona na birou , u ime nas, ja u ime nas i nasih glasova koje smo dali za Vas, vi gospoda mi prosijaci!
Nemoj tako sace te napasti 15 talibana kojima je SDA obezbijedila drzavni posao i budzet da kaze da si SDP kmer ili da si srpski placenik. Nema veze sto SDA dijeli drzavu bitno je da to oni rade, ali ne SDP, SBB, SNSD, SDS, PDP, BOSS, SDU itd itd
Pa šta je rješenje po vama dvojici pametnjakovića, je li po vama bošnjački delegati trebaju da glasaju za ovakav zakon koji dijeli JMBG na entitete i tako se udovolji genocidnim i separatističkim političarima, ili da insistiraju na jedinstvenom JMBG za cijelu državu BiH? Da vas čujem.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Majtori za destrukcije i blokade... Izmjene zakona o javnim nabavkama bi rijesilo pitanje mnogobrojnih zalbi koji svakodnevno pristizu u Ured za razmatranje zalbi BIH ali to Kenjcu nije u interesu da se rijesi jer SDA nije predlagac zakona. Rade samo za svoj interes...
i kakve veze to ima sa njihovom inicijativom da se koristi zajednicki JMB a da ne bude entitetskih??
Gentleman1 Sada su se nasli izjasnjavati kakav je maticni broj,. Bolan djeca rodjena od 1991 pa do danas nemaju JMBG, daj bolan koliko je to godina, sada nasli rjesavati to. To se bolan u pola sata moze rjesiti a oni se oko toga povezali evo koliko vec? To ti je ono kada Koperfild izvodi trik pa ti mase ovamo lijevom rukom, dok ti gledas u lijevu on barata desnom i pravi te mahnitim!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Čovjek na vječitom položaju. Od rata do danas sigurno uhljebljen od SDA, kao i supruga mu.
@brzi, da malo pratis forum, shvatio bi da mi se gade i sda i sdp, ali u ovom slucaju treba svi da podrze ovo sto trazi SDA. Sasvim slucajno je danas podrska SDA-U, sutra ce mozda biti SDP-u. Sve u skladu sa potezima koji se vuku. Znaci hajvanu, ne trebas da simpatises stranku nego ljude koji zele uraditi nesto dobro ovoj zemlji, makar to bio i onaj mrmak Dodik!
crveni kmeri su to vec prodali
Kenjac ne seri matere ti ! :D
Šta uradi SDP od države, pobijedili na izborima uz "država za čovjeka" do trenutne situacije država zla čovjeka!!!!!!
Nikad necete dobiti jedinstveni maticni broj,jer ova i ovakva BiH nije jedinstvena drzava i nikad to nece biti...ma koliko se vi upinjali! :DDDDD
Glup si jarane. Matični broj je nebitna stvar, pa sve da svaka mjesna zajednica formira svoj početak bez zajedničkog dijela.
Dok nam EU ne odredi da ce biti JMB od 15 nasumicnih cifri, kao sto je u cijeloj Evropi...
sto ljude vise brane zastupnici nac interesa,njima je sve gore
Nisam procitao clanak,a nisam ni pogledao komentare. Podrzavam!?
Ko o čemu, SDA o VITALNOM NACIONALNOM INTERESU BOŠNJAKA. Ima nas 54% kako kazu prvi nezvanicni rezultati, ali smo ugroženi. Ko je LUD OVDJE?????? Puna mi je više LIČNIH INTERESA SDA!
Njima je bitna samo vlast a ne ljudi. Ljudi su samo živo meso, glasačko tjelo, kmetovi, podanici. I zato će uvijek koristiti taj narod da dobiju ono što žele. Boli njih briga što djeca nemaju JMBG! Njihova djeca imaju i JMBG, i diplomatske pasoše, i vile i kule i gradove!
Moj ti KENJAC, ZVUCI RUZNO I BIJEDNO, ALI JE ISTINITO... NAJVECA STETA ZA BOSNJAKE U FEDERACIJI PREDSTAVLJA SDA KOJA JE KOLIJEVKA KRIMINALA I NA KOJU SU SE U MEDJUVREMENU I DRUGE STRANKE UGLEDALE...
Ne seri i ne prtljaj gluposti,ovi zlajini i fahrini iz tornja su nesto bolji,sve vidimo i ne jedi govna bezvezep
SDA neće podržati NI JEDAN ZAKON kakav god on bio, samo da bi stvorili stanje haosa i krize, i onda optužili trenutnu vlast da ne radi ništa po tom pitanju. SDA zna načine i mehanizme kočenja zemlje i zato su oni KOČNIČARI BIH!