Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je zastava na Regionalnom uredu SIPA-e u Banja Luci???
U RS se zakoni BiH ne postuju nigdje, to u praksi kao da nije dio BiH. Nesposobni i naivini ALIJA je IZGUBIO potpisom pola drzave !!!!!
Konačno da neko kaze istinu
Ja neću u ovaj zatvor dok zastavu sa ljiljanima ne okače na jarbol.
Treba neko da odgovara za to
20+ godina iste teme isti komentari
a gdje nam je drzava?
JADNOO DA JADNIJE NEMOZE..
Sto bi trebala zastava drzave biti pored objekta primjer jedan zatvora? Kakva logika iza stoji?
Koga više zaboli za državni zatvor, zastavu, himnu, granice.. pokrali ste sve što se moglo pokrasti, jašete ovaj bijedni narod 30 godina vašom pričom o torovima a još malo ljudi neće imati hljeba kupiti....
Nema je nigdje ni na Jahorini. Da ne idemo puno dalje.
nije zasluzila ta ekipa da ima tu zastavu to je zastava samo za dobre likove
"...zasto nema bosanske zastave na jarbolu pored drzavnog zatvora?Pa zato sto direktor ne drzi do domovine Bosne, jedine mu;a bogami ni ministar pravde g.Grub besa takodje,koji je tom upravitelju nadredjen.Nista...sacekacemo Bosanca patriotu za direktora pa ce je biti..."
Dje je 7 milijardi od akciza ?????? Pusti zastavu
Sta radi inspekcija? Glaba k...
Eno je u pi.di maminoj. I vi i vaša VARTA zastava. Sve vam je nakaradno. Od tzv. drzave, zastave, himne bez riječi, tzv. gl. grada, vaših stranaka, koje su ostale zaglavljene u '92-oj, nepismene bagre. Nema zastave. Sramota je ono i staviti.
Treba nama još jedan rat pa il' oni il' mi, ovo vako qrzu vodi ev godinama
@Lamonya ne postoje oni i mi, postoje politicari koji ti govore mi i oni i na tome opstaju na vlasti. Prema tome, ne treba ti rat nego pamet kad glasas.
ne smiju staviti da koga ne bi bihuzurila u Vojkovicima.....hajde drzavo, pokazi se sada