Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drže ga za jajcata zbog dajguzkih snimaka
Kriminal paša, mali od ambicije nije vidio da pravi grešku za greškom, a Dodik pustio pa sad stegao. Ajd što je stegao nego je potpuno ugušio opoziciju.
@ Salkao i to ga brat Hrvat natezhe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo ko se izofirao kao ovaj klinac, a na politickoj sceni konkurencija je zestoka!
I Pdp hoće vlast,a ne jedinstvo mu razara stranku
dodikov kurton
Dodik ga umirio, kupio i našao pogodnu zamjenu kad jednom odapne. Nema dobrog čovjeka ili ih je vrlo malo u tzv. rs-u a i taj mali broj koji voli BiH ne smije ništa od sjevernokorejskog laktaškog diktatora.
Drasko je pričao o dodiku i vinogradima sve dok nije postao popularan i dosao na mjesto gdje je zelio, mi imamo dinu konakovica, ista gofna, ovaj nije bakira i sda vadio iz usta dok nije dosao do hljeba.
Little derpe
Navodno ima neki snimak gde ga dvojica taslace istovremeno
Na njemu se odma vidjelo da je pravi cmarko
Draško Stanivuković Deen
Pa ovaj Draško je išao na Milino imanje snimao mobitelom jabuke šljive prcao , pa sva politička karijera i uspon mu je vezan za snimanje kamere Facebook kampanje i pazi ironije izgleda ovo što ljudi pišu neko je snimio Pešku pardon Drašku u akciji hahaha i sad ga možda Mile drži ko svog kućnog kera
Eno ga na Bascarsiji grle ga i ljube Sarajlije
Isto sranje samo drugo pakovanje💩
Narod ga grlio po bas carsiji hahahahah
Pa umirio ga Dodik svojim metodama. A valjda je snimak najjače oružje bio. Momak je navodno Gay
E jesmo mu mi Sarajlije pljeskale, E neka. Nema srbina da nije izdajica
Ocekivao sam ga u POLE POSITION ove godine za Casni Krst, KRAUL tehnikom, ali izgleda da nije prosao kvalifikacije, ne pojavi se na manifestaciji!