Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Vam i pokazite kako se radi posao.
E SEBIJA SEBIJA, SAMA SI SEBI NAJVECI NEPRIJATELJ, SVE OVO TI NIJE TREBALO, IMAS PARA, DOBAR ZIVOT, UDAJ CERKU CUVAJ UNUCAD HODAJ PO SVIJETU, OVAKO SAMO SEBE UNISTAVAS A I DRUGE
Moraš biti ili velika neznalica ili nečiji bot da o ovom čovjeku pišeš negativno. Imam ratno iskustvo sa Dr. Gavrankapetanovićem i mislim da je upravo on "STVORIO" ortopediju i to onaj dječiji dio na KCUS kada Izetbegovića nije bilo ni na mapi. DOKTORE HVALA TI ZA SVE ŠTO SI URADIO ZA MENE I MOJE PRIJATELJE IZ 1 BB.
@Posljednji Mohikanac - Upravo tako, svaka cast na lijepim rijecima. Malo se zna, ali ona spodoba na klinickom centru jos uvijek ne da ljudima da pridju bolnici. Nemam interesa da lazem, ali imam iz bliske okoline negativna iskustva i volio bih da nije tako, ali sa njom neka nam je bog na pomoci. Pa dijete nije htjela da lijeci, a Hag lijeci ratnog zlocinca Mladica
@ZubatiB eto vidis da lazes, ja prije 2 hefte sa operacije iz vojne.... sve pohvale, od higijene, do osoblja, pa sve do strucnosti hirurga...
Izetbegovići su romi iz beograda
Doktor I.Gavrankapetanovic nakon 30 godina rada dobio je otkaz bez argumentovanog razloga, od direktorice KCUS.Slijedi pobuna njegovih radnih kolega.A evropske kolege izjavljuju da je rijec o skandaloznom,nasilnom,nikad zabiljezenom cinu,te ukidaju 6 miliona vrijedan projekat Evropske komisije,u kojem su ucestvovale zemlje EU,a Sarajevo i KCUS je bio centar projekta.
U petak je na fejsu gost, 100%...
Svi doktori napustise kcus, valjda će ona svebija nekad odgovarati! Fuj jadnice jadna
Danas sam bio na kcsu. Nema bolesnika ni nacrtanog. Samo sekuritas i osoblje. Čemu sluzi ova bolnica.
Vala ni ovaj nije neki insan, ali za onu spodobu iz UKCS izmislio je dobrotu. Najgore od svega je sto je politika usla u sve segmente zivota, da nije ni njega ni one curke nebi bilo.
jel njega Sebija "oćerala" jer je htio raditi i u UKCS i privatno, a uz to zloupotrebljavao resurse UKCSa za svoj privatluk??!
Svaka čast! Odličan doktor i stručnjak je konačno tu gdje treba biti.
Najgore od svega je sto je ovo samo Sebiji u inat. Inače bi bilo sve po starom. Ali reče li ono ona neki dan ko se s Bakirom ne dogovori neće na zelenu granu. To je ona dr. Gavrankapetanoviću uputila, nikom drugom jer se zna da je ona Bakir, makar što se tiče medicine.
Sarajevo je o dobro kako je u Zenici. Ljudi moji pa vi niste svjesni kako je tamo ljudima i sta rade doktori i kako se ponasaju. Sistem kakav je. Uzas, posebno za ljude iz manjih gradova koji moraju ici tamo se lijeciti, a nema ni autobuskog prevoza do tamo. Nikakvog. Zasto to neko ne istrazi i ne vidi sta rade ljudima.To vam je isto sad da se iz Sarajeva moras ici lijeciti u Drvar npr. Zasto se ne nadje jedan novinar da to malo istrazi.
Ja sam imao najbolje iskustvo sto se tice vojne, kosevo truba fuj sramota od bolnice pogotovo zadnja 3 mjeseca fuj sta rade
Britka sablja???(NIP)-Dino Konaković
Ismete lave,nemoj da slučajno slažeš.
2009-te me je doticni gospodin licno docekao na CUM-u/KUM-u.Samo mogu reci vrhunski ljekar, gospodin i hvala mu zajedno sa kompletnim osobljem Ortopedije i Traumatologije.