Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ti je najveći uspjeh u životu?? Ja sam žena bakira Izetbegovica, a on je alijin sin. da mu alija nije bio babo ne bi ga bilo nigdje. ni za šta se nije moro boriti u životu, a pogotovo ona, al kad tad bahatost košta, znamo iz prošlosti
pređite na zagrebačko rebro ili drugu hrvatsku bolnicu. imaćete plate 5-6 puta veće nego u bih, nema jezične barijere, a blizu ste kuće.
Najveci uspjeh u zivotu im je biti uhljeb. Njih dvoje da nije bilo mladomuslimanavAlije sada bi ona mozda zavrsavala fakultet a Bakir bi radio u opstini neki urbanizampitao bi se gdje postaviti kantu zasmece i klupu to je njegov intelektualni domet. Al bosnjaku je Alija bog a njih dvoje adam i eva.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Brat ti je uzeo miliona kao ministar, direktor ZZO KS i direktor KCUS-a. Ti isto toliko na kovertama i privatnoj klinici od bijede na KCUS-u. Sestra ti je i danas šefica klinike. Imate nekretnina u vrijednosti nekoliko desetina miliona - a sve vam je to SDA dala - dosta više mafijo!
ovaj dr je klasicni sibicar
SUZE NAD MILIONEROM! Dr. Gavrankapetanovic je bolje prosao na mjestu sefa klinike u Sarajevu nego da je sefovao na Sorboni. Obisao sa porodicom svijet uzduz i poprijeko i to vise puta o drzavnom trosku. Sta mislite kako je stekao sva ta znanja i vjestine, prirodni genije mozda ili je sve kapacitete klinike i KCUS-a preusmjerio samo, i iskljucivo na sebe. Braca Gavrankapetanovici nisu ratni profiteri, ali sigurno jesu poratni. Ne brinite za milionere oni svakako samo brinu o sebi.
Vi ljekari će te se nekako snaći , šta da radi drugo medicinsko osoblje koje trpi ponižavanja ali mora ostati gore jer nema druge alternative.
!9 godina direktor (ako sam dobro procitao)!!! Pa to nema na svijetu. Dozivotni predsjednik? "Je li se tako brani cast profesije?" Sta je tu cast? Imati privatnu kliniku i raditi privatno? Pa to je nemoguce fizicki izdrzati. Ovdje mu je bolnica sluzila samo za usmjeravanje pacijentata na svoju kliniku. Nek napise koliko je poreza platio za privatnu praksu? "Ko o cemu kurva o postenju!"
greska 19 godina. .. i Imati privatnu kliniku i raditi u drzavnoj ustanovi!
@stefandz A ta njegova poliklinika se zove FM u kojoj su operirali, u toku i nnakon radnog vremena u UKC-u, i on i oni ortopedi koji su otisli u Opcu bolnicu Maksic i ekipa artroskopije koljena i druge zahvate bez ikakvog cekanja za KES, dok se na artroskopiju koljena u UKC-u ceka i do godinu dana i to ako imas srecu pa te i operisu. Sada ce i Ismet Tamo ili ce iznajmljivati operacionu salu u Opcoj bolnici za vece operativne zahvate ;)))).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nista strasno sto se daju otkazi I ja sam promjenio posao tri puta pa novine nista ne pisu kako je nama radnicima od jutra do navece Time se niko ne bavi to je normalno Ja jedino znam da prije nisi mogao obaviti nikakav pregled poslije trinaest sati a sada ga mozes obaviti petnaest minuta do cetiri Za nas pacijente puno bolje nego prije A najvise mi je drago sto je uklonjena gostionica(kafana)iz kruga bolnice Da je samo to uradila dostaje hvala joj na ovom i onom svijetu
Ova vijest je raj za botove, olos i sljam mladomuslimanski sto svrsavaju na bakira i sda..
Drago mi je sto doktori ne mogu mlatiti pare u bolnici i privatno Dva puta doktor me je upucivao iz bolnice u svoju privatnu ordinaciju Samo da bi platio a lijecenje je isto i u bolnici i kod njega Ako mi jje propisano da umrem desice se niko me ne moze spasiti Svaki doktor u bolnici lijeci isto i kad mu odes privatno Razlika je jedino sto debelo platis Moraju doktori napustat i radit privatno ne moze zakonski raditi na dva mjesta
Retardi koji komentarisete da je ovaj covjek krao, nemate veze sa mozgom. Ovo je jedan od najboljih ortopeda u Eu pa sigurno i sire a zamjenili ste ga sa bratom Farisom. Prvo se glupani informisite o kome je rijec pa onda komentarisite kako je on hafiz i kako je on krao. Bosnjo je toliko glup da ga i biljke zale...
E svaka ti cast
Ne slazem se dosta stvaru sa Sebijom Ali podrzavam dosta dobri stvari Gotovo svi doktori rade privatno to je glavni razlog sto odlaze Dok nije ona dosla svi su napustali bolnicu cim kazaljka na satu
ovdje nije samo ismet napustio nego prije njega i ekipa ortopeda specijalista , i svi vi koji podržavate odlazak vrhunskih doktora iz sarajeva dabogda se liječili na koševu.....
@hamoo Uzalud je to govoriti, taj olos ne vidi dalje od clanske kartice sda..
Sebija wins - game over 🕹
Sta ti branis majmune? Sta ti znas sta je casno i posteno? Doduse, glupani ti vjerovatno i vjeruju.
Sta ti znas majmune?
doktore, povedi komplet svoju ekipu u zagreb. samo recite svoju platu, ostalo je formalnost. rebro, zagreb.
Mislim da su ljekari spali na niske grane svojim postupcima. Prije svega korupcijom koja ide do te mjere da ne žele ni pogledati pacijenta ako im se ne dadne "koja stoja". Ko god od nas je imao nekoga u bolnici zna o cemu pricam. Većina njih su nečasni ljudi koji ne zasluzuju da obavljaju taj castan poziv. Počnimo sebe mijenjati pa cemo biti bolje drustvo.
kolko je koverti kroz njegove rukice proslo, mogao je knjizaru otvoriti
Znači još malo pa na UKCS-u ostaje Sebija i 40 razbojnika ....!!! Sve pametno, čestito i pošteno je rastjerala ....! ! !
@Denin60 Placas i drzavne pa nista ne zavrsis.. Aparati ne rade, nema reagenasa, nema materijala najobicnijeg za previjanje, lijekove sam sebi kupuj i koji trebas i koji ne trebas... Ali neka vas botova olosa mladomuslimanskog sebiju velicajte, dabogada vam ona lijecila djecu kad obole od raka i tumora..
@Denin60....... Samo što ja privatniku ne plaćam zdravstveno nego Sebiji, nabijem vas obadvoje . . .!!!