Komentari (443)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ublehe neradnicke
Komsic GOLUB PRELETAC pravi
Gamad. Lezi hljebe da te jedem. svi su isti,u pet deka.
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Lijevo krilo SDA ...
Hadžikadiću, ni slučajno! Komšić nema pojma il' je ljevica il' desnica. Osim toga DF praktično ne postoji. Ostalo je nekoliko uhljeba, ulizica, neznalica itd..
Isti qu*ac samo drugo pakovanje!
Kad je i Bijedic s vama, ne brini za buducnost Hadzikadicu, hajvanu.
zna li ijedan od njih nesto konkretno raditi
Dobro je, skontali su da od raščlanjivanja nema fajde. Možda ovako ujedinjeni u jedno tijelo mogu parirati na izborima i nešto ozbiljnije ponuditi. Mada, kao što u svakom žitu ima kukolja, biće ga i ovdje, samo je važno vidjeti kako će se osnivači izboriti s tim. To će biti glavni pokazatelj koliko su ozbiljni i šta se može dalje očekivati.
Šuti, bolan Bakire, sjedio si kod oca u kabinetu, nemoj bolan..." Zeljko Komsic.Eto nam ga na!
Pa cekaj, zar nije Hazdikadic kritikovao SDA?zar nije Komsic usao u koaliciju sa SDA? Mislio sam za ovog Hazdikadica da je iole normalniji od ostalih, kad ono smrdo kao i ostali, zeljan vlasti i budzetskih para.Mrs
Iz stranke u stranku. Iz fotelje u fotelju. Iz Audija u Audi. Bravo! A ti narode se ”kupaj”.
i to kad ima ovdje, ne mere vazda
SDA poltroni!!! Fali jos fikro da napusti seljedijsku stranku i pridruži se vama pa da svi zajedno pometete sviju njiha!
Bolje bi bilo da se stranka zove: Ma hajte molim vas! Mhmv
Dingospo Hadzikadicu ja mislio ti imas sta u glavi koliko se klinci... ocito ne.. taj seljacina od komsica je politicki prevarant i ljiga od coika... prevario je i kosto ovaj narod isto ko i ove stranke sto su vladale uporedo... iznevjeri svaki put kao i do sad...
Hadžikaduniću NIKAKO sa BIJEDIĆEM -zelenim KRIMINALCEM !!! A ostaci DF bi se rado UDALI !!!
Znaci ova stranka ide sa SDA u zagrljaj
Bolje jedna nego tri. A jos bolje da se mjenja visestranacki politicki sistem I iz svake stranke izdvoji kukolj.
U skoro će objavljivati cijene prelaska iz tima u tim. Komšić-Ibrahimović, Hadzikadić-Cuadrado, Bake-Rooney.