Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio SDP u Bihacu..tj. Hamdija Lipovaca.. Pokrao sve. Bila SDA u Bihacu..tj. Emdzad Galijasevic.. Pokrao sve. Dodje Fazlic iz skroz nebitne stranke.. Smanji sebi plati za duplo, radi punom parom i posteno, ali kasno, Bihac je vec propao. Nista nas spasiti ne moze.
Hamdija danas uzdignute glave seta Bihacom kao da nista uradio nije. Tako ce i Emdzad kad ga jos malo puste iz pritvora. Obojica ce da trose pokradene narodne pare.
@izKrajinesam2 Bihaćem* oprostite.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kaze - NISTA me ne obavezuje... sem obraza...kojeg nemas. Mrs!!!
Dusa jedna slatka. Hajde da organizujemo neku humanitarnu akciju i skupimo jedan milioncic, neka mu se nadje. Mozda se razbolio od bijelog hljeba, pa mu treba za lijekove
Ovaj je sad zaposlen u osiguranju Agram BSO kao savjetnik. Kažu u Bihaću da im je "malo pomogao" da se dočepaju atraktivne lokacije. Ništa posebno, uz samu Unu.
Boris se za drzavu ravnopravnih gradjana u kojoj ce biti barem malo pravde i zakona, pola zivota ostavis, i onda gledas polupismene glavate spodobe kako sebi uzimaju iz budzeta koji ti punis, dok posteni i radni narod krepava od gladi. Kad vidim ove balijetine, zgadi mi se.
Sve je do sudstva i tužilaštva. Moraju oni biti hrabri da tužile i presuđuju ovakvim najgorim kriminalcima
Krmak geljanski nepismeni lopovski. Ovakve treba po kratkom postupku!
Ja ne krivim ovog glavonju koji je uradio to sto je uradio, vec one koji su ga postavili...
Emdzad Galijasević ogledalo SDA politike!
Zasto se o ovome nije pricalo ranije?Sta rade ti ljudi gore zasto dozvolise tako nesto?Koji apsurd!
Ovo je tacno tragikomedija danasnjice i stvarnosti.
uzeo 50 000 bosanskih maraka od gladnog naroda tako sto je sjedio u kuci i gledao tv. aferim ......Esmerde Dazde ???? kako no mu ime matere ti Suljo ...ime mu lici kao iz neke mexicko turske sapunice
Oni imaju bijeli hljeb dok narod nema nikakav . Daj im džabaluka. I nije ih stid, govna jedna.
Sve pare na bolesnicki krevet potrosio on i njegovi blizi, haram mu bio.
proklet bio ko ječ uvrsto zakon taj,neka riješe sa novim zakonom,i da glasi bijelog hljeba više nema,a ko je koristio bijeli hleb do poslednje marke da vrati,ili još bolje macolom u glavu korisnike bijelog hljeba
Da vam nije Perinog FIS-a, Binga i Hrvata u šopingu bili bi grad duhova, harne ulice nemate, a i to malo sitne provrede što radi uništavate krajiškom ljubomorom!!!!
Haj nije baš tako, imamo i "Univerzitet" :)
@DeathInTheAfternoon Nismo, trenutno kidamo štalu i gađamo se silažom! NjAmačka je za slabiće! HAHAHAHAHAH
KAŽU OVAJ JE SVE POKRAO ŠTO JE MOGAO, A NIKO NE KAŽE DA JE POŠTENO KUPIO DIPLOMU I VOZAČKU .