Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi! Pitam se:Kako onaj ko priziva rat vidi šta se desi sa djecom,trudnicama,rudarima,starim, nemoćnim,bolesnim,u bolnicama,domovima,radnicima,ionako izgubljenoj omladini,slijepima,dijabetičarima,podstanarima.Kad se svačije dijete poreže po prstu boli i njega i vas.A nekad ga olako damo za"više ciljeve",vrate nam ga u sanduku.Ima li razuma....
Vidi ulice i okruženja bolje je u Indiji
Gdje je ova ulica?
Bice kako boss kaze.......
Jok eto,trebo je Mufty otic na dzenazu,ali nije imao bijeli BMW da pise MUFTY pa odustao😂😂😂
Dolazi ZAMJENIK pomoćnika državnog tajnika SAD-a i to je top vijest.Pokazatelj da smo zadnja rupa na svirali.
nema ništa od stranaca, trebaju se sastati lideri politickih stalranaka sa najvecim ibtelektualcima koji su probosanski (i hercegovacki) orjenisani i smisliti odgovor na svaku mogucu situaciju koja ae moze desiti u idućem periodu.
Biče rata
Ne treba ih smijenjivat nikako kad već nemaju obraza svi oni da sami odstupe neka ih neka dobro je*u one što su ih i izabrali,ja bi vas još više mučio.
Ovaj će napraviti neki problem jer se naložio da za mjesec dana riješi problem star min 100 godina
Jednom sam posjetio ambasadu BiH u Riyadu koja je preko puta ambasade Namibibie. Vlasnik kuce u kojoj je ambasada smejstena te sutne k’o kera ako si dosao prije 10 ujutro. Namjestaj star 100 godina, Milenko (zamjenik ambasadora) place ko dijete i jedva ceka da se vrati u Jordan! Ova slika me malo posjeca na svemoguci jad
Oni vijećaju o sankcijama. Taj voz je prošao odavno. Hapšenje i suđenje. Iskreno, čude me i srbi u RS, što dopuštaju Dodi ovo. Neće im dati državu, odvešće ih u problem, nakrašće sebi još više a njih osiromašiti dodatno. Pola ljudi radi u institucijama, imaju plate uslove čuda.. Čemu onda.
Zna se da su Srbi uglavnom gospoda, kao što smo mi uglavnom begovi i age. Međutim, većina onih kojih sebe danas nazivaju Srbima su Vlasi. A to su divlja rumunska plemena koje TR ovdje naselili da čuvaju stoku. Znaš oni, maljem starog roditelja u glavu, da bi on mogao bolje da jede i tako to... A RS je genocidna tvorevina jer je nastao nq genocidu i zločinu. P.S. Kamo sreće da nije tako.
Obicnim gradjanima traze dokaz u bankama o pologu vecem od 1000 eura, dok on hladno preko granice prenosi stotine hiljada eura.
Covjek odlicno detektovao sustinu problema. Ogranicenje kretanja ali ne samo njemu, vec porodici, istmisljenicima. Blokada imovine u EU, itd. Izvaditi iz ladice sve krivicne prijave za kriminal. Poslati ga na hladjenje
Dok i zvanično ne postanemo NATO članica treba javno upozoravati na opasnost od srpskih retarda po mir u Evropi. Dok srpski teroristi ne budu izolovani ne treba umišljati da je sloboda Evropljana osigurana.
Znaš li ti možda kad će BiH postati član NATO-a?
Jok , trebo je otić kod Fahre
Gabrijelu je vjerovatno Pablo Escobar nesto u rodu.Zato je covjek poslan u BiH, jer on ce znati kako treba pricati sa bh politickom mafijom.