Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je aparthejd malo je palestinizacija
nemas ti pojma sta pricas ! nalagali te a ti lazes nas
Dzejms pa vidiš dok su Hrvati lobirali po EU naši su hodali po Turskoj i Emiratima umjesto da se okrenu USA i EU ali sta ćeš kako susjedi kažu kumstvo je svetinja 😁😁😁😁
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko nam posla ovog desperadosa, njemu je jedini dostojan sagovornik Šćepo.
Escobar katolik iz stare katoličke porodice koja je dala svoje izdanke u raznim sferama kulturnog, političkog i kriminalnog života..
Sta nas briga za njegovo porijeklo. Mi svi imamo svoja prava po osnovu vazecih propisa. Za svako krsenje necijih prava postoji pravni put.
Procitajte palestinci/crnci "From crisis to coverage". Ne stabilizuje li se BiH, Srbi ce progutati Balkan. Hebo vas lazni aparthejd. Alija ga potpisao
nije nista pogresno rekao..
Šta mu je u rodu Pablo Eskobar,mora da su prvi rođaci, svjetski mafijaši nam krije dtžavu i zakon,ustaj Tito ako boga znaš.
Bošnjaci i jesu narod,etnija,ali nisu nacija...nacija je Bosanska i samo Bosanci kao nacija mogu spasiti Bosnu...Bošnjama pripada samo jedna trećina(konstitutivnost)...Bosna je bosanska sva!
do this in america if its fine buddy
Escobar, stara ugledna kolumbijska porodica...
prokleti bili sotone
Jos jedan mucak od diplomate.
Kako bolan nije, pa sjebali ste nas prvo dejtonom, pa sad sa ovim izbornim zakonom.
I šta sad,dal da kružimo sa autima ili ne?
Bosanskog naroda? Mislite Bošnjačkog? Možete plakat licmjeru koliko hoćete ali nećete drugima birati
Ovog idiota je ovdje dovelo dodikovo lobiranje kojem su se bošnje smijali i on trenutno predstavlja glas USA ovdje a bosanski glas se u USA i ne čuje,eto koliko su nam sposobni političari.Ili im je samo kakva fotelja važna pa zato samo kloniramo "Asime" u svim strankama a mladi i sposobni ne mogu doči do izražaja ???
Nije nikad dobro zavrsilo kad manjina terorizira vecinu. Narodu kad tad pukne film i radikalizira se a onda je kasno.
A majke ti šta čekate?
Nisam ni Bosnjak ni Hrvat tako da me briga i da zaratite sutra. Ne prijetim nego posmatram.
Ovaj tip zaista nije prijatelj vecini u BiH,na zalost!!
Pogledajte na YouTubeu osvrt na izborni zakon uvaženog akademika Esada Durakovića. Gostovao kod Hadžifejza. Čovjek potvrdio da je ovo čista palestinizacija, zato na proteste svi!!!