Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJA STOKA
PA NAŠ NAROD JE GLUP,NAUČNO DOKAZANO NEKI DAN,ĐE PROBLEM JARANE?
neka tako nam i treba, treba ovaj narod ogulit dobro kad smo budale trpimo i ne bunimo se, a kao dobre ovce glasamo redovno na svakim izborima za iste cobane
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa nece na svoj, mi smo glup narod i nek nas klepaju po usima kad 20 godina iste biramo mamlaze Nabijem na kurac i SDA I SDP I SNSD I HDZ I DF I SVE OSTALE STRANKE REDOM
SBB Tornjaka si trebao staviti na prvo mjesto.
jarane mozes ti srat na sbb ali vidis i sam da ga nema u tim semama kao ovih "patriota"
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
funkcioneri ce u grob sa teskim kajanjem sta su cinili narodu
Jesu li barem navijali za BiH ??
Izadjimo na ulice i rastjerajmo bagru. . Ovo se slucajno otkrije a sta je sa parama za koje niko nikad ne spomene. . Mozemo ovako mlatit po klixu 1000 godina a obo8ce da nas j... Nikad li necemo pameti doci dok je 5 km u dzepu za kafe. .
Ja izašo 7. februara i prozvaše me teroristom. Neka hvala, radije ću sačekat par godina u inostranstvu dok MMF ne zavrne pipu pa se ovi na državnoj pipi ne počnu međusobno davit.
hahahahah grohotom se smijem hahahah...pazi ovaj luxus ides na svjetsko prvenstvo,sve ti placeno avio karte,hotel all inclusive i jos dobijes dnevnce sto gledas utakmice pa to je vrh taman kada pomislis da su nasi politicari dosegli vrh u kradji oni nas iznova i iznova razuvjeravaju i onako nam se galantno zahvaljuju na reizboru.Znaci beton.
Mamu im
Ovaj ured za reviziju kao da podatke dobiva iz vasione pa treba cekati ovoliko vremena da se ovakve kriminalne radnje objave.Pa ljudi moji nije budjet nicija cacevina ili babovina to je novac poreznih obveznika...to je novac svih gradjana BiH!!!
mi smo samo ovce a oni nasi cobani...
Čudio bih se da su išli o svom trošku a ovako ništa čudno
zato su penzije kakve su.....zato je zdravstvo i školstvo kakvo je....zato još nemamo autoputa....šta ono još?
Došlo vrijeme kad pametan zašuti , budala progovri a fukara se obogati..
A da niste mozda mislili da ce platiti iz svoga djepa...pa njima marka do tepsija kada treba da dadnu od sebe...
Da je tebe firma poslala u Brazil, eto ti bi iz svog dzepa sve platio. Cudno je kako je svak ziv u ovoj zemlji humaniji od majke Tereze, pogotovo kad treba kritizirati druge.
liberalism komentar ti je bas onako nistaniscim...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
" moramo se uhvatiti u koštac sa problemima"...
je li ovo nekoga ozbiljno zacudilo? sjeca li se iko igrice Sim City, ili Sims? Sjecate se kako kada toliko zabrljate neki grad, da vise nema izlaza, izbrisete sve i pocnete iz pocetka. isto vazi i za Simse? e pa nama treba to. Izbrisati sve pa ispocetka!
Dobra analogija. Također, nisam znao da su cure voljele igrat SimCity.
Ma kako nisu. Doduse, ja sam bila vise dijete nego cura u to vrijeme, al da mi je sad onoliko slobodnog vremena, bas bih rado ponovo razvila jedan simcity grad. Inace igrica je bila tako dobra, da bi nasi politicari mogli uciti na njoj jednostavne korake kako upravljati gradom/drzavom
dok je ovaca bice i vune..
Treba biti djubre na kvadrat pa da odes na SP o drzavnom trosku, a drzava crkava od gladi, i onda, kao da to nije samo od sebe dovoljno - ti uzmes i DNEVNICE za taj put!!!!!