Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suti Kasumovicu i i ti si onaj podmukli lopov i varalica.. Znamo vrlo dobro vecina nas u Zenici dosta dosta toga o tebi, daleko si ti od cvjecke..
Ode Njiva Nametnuti u Zatvor.
I Kasum ko i ostal trojkasa druzina...ko jaje jajetu...lazu petljaju varaju a na kraju su naibolji po pljuvacini jedni drugih....a iza njih stoji jedno veliko NISTA CISTA ubleha
Hahahah gledaj ove bitange iz Gornjeg Vakufa😂
kakva seljacina s pedigreom, pred skolovanom damom se ovako izrazavat
Kako je ovo predobro što je klix angažovao ovu voditeljicu za ove videje. Svaka vam čast, meni je ovo prezanmljivo pratiti. Nije predugo nije prekratko, taman 50minuta do sat vremena. Čestitam!!!
nek mi objasni gradonacelnik kako je rijesen problem grijanja i zasto citavu zimu nema vijesti u sbim novinama kako je u Zenici slabo grijanje i cesto se "kvari" i zasto ne kaze da nova toplana nema kapacitet za citav grad da grije dobro? Ima tu jos pitanja, to najbolje gradjani Zenice mogu da postave...
I ti Zeničke medije držis pod kontrolom a u predizbornoj kampanji ti i Šćepo plaćate naslusanijoj radiostanici lovu kad im treba ici program uzivo
Isaci, Fudo, onaj debeli levat kojem je nudjeno lafo 3 miliona...pa ima li iko normalan u toj Zenici?!
Ko glasa za ovog seljobetskog migranta u Zenici? Pa ostali seljoberi migranti .
Nikšić jedno veliko ...no,kako je mogao biti da ne ode u Ahmiće danas. Umjesto toga otišao u Mostar na sajam da se napije.
Gledaj povlo živ,odron🤣
Klasicna politicka varalica, ali skidam mu kapu koliko je ljude opcinio, i koliko njih ga zovu "KROLJJ? Mislim da je i dokazao kakvi ljudi u vecini ustvari i zive u Zenici. Ruralno je zamijenilo carsiju.
E kasumovicu ti tek skontao
kako zavija dok priča voditeljica, šta je ovo? pa ona radi u medijima
DoFu kralj Zenice a nije iz Zenice
sta znači ova zvjezdica
Školski primjer stare ojjebine.
Mogli ipak malo bolje birati goste.Ovi polupismeni i nekulturni likovi ne trebaju nikom
Žalosno je što je Zenica kao nekadašnji privredni gigant spala na 15 hiljada radnih mjesta. Toliko je samo u željezari radilo. Nikada mi neće biti jasno zašto ga zenicani i dalje biraju. Seoska pijanica
Odgovor si sam dao. Bili su "nekadašnji privredni gigant". Kad kao političar budeš iskren i kažeš da su neke stvari neodržive, onda gubiš na izborima. Tu se onda pojavljaju muljatori, populisti i sličini koji nemoguće stvari obečavaju, druge za propast optužuju itd.
Ovaj je jedan od gorih političara. Jedan od onih kojima nije jašno koliko su ograničeni.