Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo asistent Franjo sa pmf-a, koji je imao prosjek 10.00 ?
Jeste
nemoj franjo ziv bio...neka civica jos koju godinu ...
@bunjiste A gde su bosnjacki lideri komsic i dzaferovic? eno ih sakrili se u trezoru
neka covke sere jos jedno 10 tak godina ...onda nece ni biti rvackog puka ni glasackog tjela
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poz. Iz Finske, dok vi pametujete ja berem pare. Od sada vam se javljam iz ove zemlje. Radi se ima se, a evo deseti dan nijesmo gladni. Samo vas posmatramo.
Bosnje ne majorizirajte Hrvaze
po mom misljenju trebalo bi osnovati treci HDZ koji bi bio najrealniji i najpošteniji..
nije jasno ni što se razdvojiše nekoć
Narod glup a njima fotelje drage
Politika Hrvata u BiH je najgora i najviše nacionalna, non stop se pravdaju da su ko fol ugroženi a najbolje funkcije u Federaciji imaju! Ne razumijem ih nikako...A zbog čega su ugroženi? Što nemaju 3.entitet...pa nemaju ni Bošnjaci pa ga ne traže!!! Daj ba ljudi, ostavite se gluposti, ova politika će vas otjerat iz BiH! Imate vlast u 4 kantona i u 5.dijelite sa SDA! Znači, pola Federacije imate a manje vas 5x od Bošnjaka u Federaciji!!!
Tačno tako. Imaju pola teritorija FBiH i 33% vlasti u BiH. Najgore stanje demokratije je u kantonima sa Hr. većinom. Tamo je totalno jednoumlje. Treba biti malo realan.
Nešto se Martin Raguž ušutio. Šteta jer je djelovao onako profinjen i politički umjeren. Što bi narod rek'o "normalan" i prihvatljiv za svaki razgovor.
Ko je ba ovog ustašu doveo da komentariše.
Bosnjaci glasali za opoziciju, srbi imaju opoziciju , hrvati.... imaju evo ga ovaj Sarcevic... svaka mu cast, i jadna mu majka kad sad krene hajka.
Pa kako nađu ove likove , nitko od njih ne bi dobio ni glasove u kući ali zato znaju što je najbolje za hrvatski narod.
Hrvati se trebaju vratiti savezništvu sa Bošnjacima. Komšić ne bi bio izglasan da nije bilo antidržavne politike HDZ-a. Živomo zajedno i moramo sarađivati. Ostalo je sve ludilo.
Tamo gdje su Hrvati i Bosnjaci u suzivotu, tamo Hrvati nestaju, ili su na pragu nestanka. Pusti tu balijsku politiku. Vas pravi cilje je da Hrvati tiho nestanu iz Federacije, a da vas nitko ne mere direktno okrivit. Nece vam proc ta balijska politika.
Nemože se vratit savezništvu sa Bošnjacima iz evo istog razloga (3 put) i svih ostalih informacija kako se potenciralo biranje Komšića, u periodu bez Komšića zajedništvo i sve vezano za Hrvate i Bošnjake je išlo na bolje, nije bilo problema navionalnog tipa (lopova je bilo i biće ih i dalje). Kad ti je razlog Kandidature da se drugi ne izabere onda to je vrh vrhova. Imalo je i drugih opcija za Hrvata, zašto on nije izabran a razlog mu nije bio Čović nego ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Djokovic za sirotinju
Ma covke najbolji za hrvate 👍
Izmijena izbornog zakona= pluralizam u Hrvata i nestanak HDZ-a. Vrlo jednostavna jednadzba, samo Bošnjo to nije skuzio, osim SDA, a oni ne zele da nestane HDZ, jer s njima šuruju već 28 godina.....
E moj Franjo,da su ljudi svjesni koliko nam idioti od politicara zlo rade vec godinama,danas bi bili Svicarska,ovako je to samo njima dobro.