Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 200 godina su se gradile finije crkve,zvonik odudara od crkve i svega okolo
@Dzevudiin Bili su katolici kao i tvoji preci
@Dzevudiin Znam da vam nije lako biti isprdak kamenjarskih srba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oca crkva je obicno betonsko ruglo. Kad su vec pravili trebali su napraviti katedralu poput one u Zagrebu, pa neka bude i 100 m, ali da je lijepa svakome. A ova je napravljena samo radi provokacije i nista drugo. Zato je i odvratna!
Kozojebi na aparatima!😉
Umjesto Isusa u kolijevci se nalazi pas na 6-oj slici.Kakva je ovo sprdnja?
hvala bogu samo nek dominira....sija li još onaj križ povrh mostara noću...baš dojmljivo izgleda...usput braći katolicima sretni blagdani! čestit božić! živjeli!
nemogu da vjerujem da genocidasi nemaju vecu crkvu i krst od svoje brace kamenjarskih srba iz zapadne ercegovine,sramota.
Ovaj tekst očito slavi UZP slaveći ovo ruglo od tornja, nastao na temeljima Udruženog Zločinačkog Poduhvata u režiji Tuđmana i ostalih zločinaca osuđenih u Hagu
Ma treba nju poravniti Kao sto Su I oni Nama U Ratu ravnali nase dzamije.oko za oko,zub za zub...http://balkans.aljazeera.net/vijesti/podsjecanje-na-614-dzamija-porusenih-u-bih
Meni zvonik odudara od franjevaca i njihovog načina života uz dužno poštovanje to su skromni i radni ljudi ovaj zvonik mi uopšte ne sliči njima i tacka...
Jedan od dokaza, koliko je katolicanstvo jaca i ispravnija vjera od pravoslavlja vam je upravo BiH.Katolici su odrzali svoju vjeru u pod turskom silom, bilo je tu prelazaka na Islam, ali ne u velikom broju.Dok su pravoslavci masovno prelaziili na Islam, ne samo u BiH, nego i u Sandzaku, na Kosovu, u Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj....Treba li vam jasniji primjer ispravnosti katolicke vjere.I onda ovi islamizirani Srbi se nasli nesto govorit nama Hrvatima katolicima.
@gooUser1573290720 Jeste jeste, pogotovo ste Hrvati vi sa kamenjarara sa imenima Slobodan, Radovan, Ratko,Mios, Dejan ... ili sa prezimenima Milosevic, Milutinovic, Jovic, Jovanovic, Covic, Mikulic, Miletic, Obradovic................i ostalim sa kamenjara. Srbo jedan pokatoliceni. Kako vas nije sramota toliko lagati.
Nakaza!!!
Ovaj zvonik nije u proporciji sa crkvom i s time je nažalost riglo grada. Ista priča i u Derventi.
Groteska kao svijedok pomahnitalog rezima koja ce, nadam se , koristiti stidnji malo pametnijih generacija.
Garašanin dalje piše da neće biti velikih problema posrbiti Bošnjake pravoslavce, veći problem Garašanin vidi u tome kako posrbiti Bošnjake katolike, na čelu ovih stoje franjevački fratri. Za Bošnjake muslimane Garašanin piše da njih treba učiti u školi da su oni poislamljeni Srbi, a ako to Bošnjaci ne prihvate, onda ih treba zvati Turcima, kako bi Bošnjake muslimane što više odvojio od Bosne.- Ovo je i danas na djelu.
Sretan Bozic svim Srbima u Hercegovini, ovaj pardon Hrvatima.I kao znak dobre volje i relaksacije odnosa, red bi bio nam vratite Velezov stadion, koji ste ukrali.Nije ljudski, a ni krscanski igrati na tudjoj zemlji, i tudjem stadionu.
Kad je jedan turista pitao vodica koji je bio Hrvat, "zasto su jos uvijek mine oko kriza na brdu Hum", on je odgovorio da na taj nacin cuvaju kriz da ga neko od Bosnjaka ne srusi hahhaha. Pazi ti taj mentalni sklop mrki moj. Ante i taj mozak