Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeljko nemoj se sekirati, nuklearna smo sila tako da mogu samo da prde
LJudi pa Fracuska je tempirana bomba, ko zivi tamo zna o cemu pricam.
@bbrzi Evo ka živim "vamo" i u svakom pogledu je bolje nego u Bosni.
Vise teroristickih napada imaju u francuskoj nego u siriji, i on nesto laprda za drzavu u kojoj nema nista 😂😂 I klixov novinar sto brise komentare je terorista.
Popili kavu i Sejdo podvio rep. Da je Kolinda rekla 1% ovoga sto je Macron rekao, sijevale bi protestne note i galama od Sejde, preko Reisa, pa do ne znam koga. Ovako, velika sila u pitanju, pa vele "suti i ne talasaj! Koga je molit', nije ga ljutit'!"
pa u pravu je Mavron.....samo na alipašinom nedavno 4 komada od pola tone....a gdje su minska polja još i ilegalni magacini?
Francuzi su zauzeli poziciju. Sve govori da vide Srbiju kao garant mira i sigurnosti na zapadnom balkanu. Svi oni koji nisu u EU i NATO... EU će tome radije dati suglasnost nego se svađati sa Rusijom. Pogotovo poslije Breksita je Rusija opet interesantna. Jedino tako se može carinski pritisak SADa. To je jedini razlog zašto Trump još nije uveo nove carinske kazne kao kini.
@Termiti analitičarska škola Sare Pejlin.
@bosman345branilac Nije važno šta mi mislimo nego industrijske zemlje i velike sile. To nije fer ali je tako. Zašto nije Bakir išao u FR redovno na odmor i diplomatski nego samo u Tursku. A Turska nama nemože pomoći koliko FR niti želi. Jednostavno nije njihova zona djelovanja. Pa tu su Rusi, EU, SAD pogotovo kontrola sredozemnog mora. To je tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mrššššš bem vam sve šupačmk.
Kada nema vanjske politike i kada nema nekoga ko bi predstavljao i lobirao za BiH u Francuskoj ocekivati je sve, pa i ovakve izjave. Za pogorsanje vanjskopoliticke pozicije krive je Bakir Izetbegovic. Niti mu ko dolazi niti on ide igdje.
Treba on doci u Sarajevo da vidi koliko turista dođe i šta kažu ovo je sto posto izlobirano kod nekog od njegovih savjetnika.
Koliko je Makronova izjava o BiH relevantna, dovoljno govori to da je Dodik pohvalio
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/rasadnik-dzihadista-je-francuska-ne-bosna-i-hercegovina?fbclid=IwAR0vcdvMNmPb-eN9yjsGo3vmf6yZ5m5mhIrTeBqGcrS54LmoxQ7PDbcDeWo
Dobro ga naruži.
Amnasadore ma dajte molim vas
@Jastadasta ambasadore *