Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A cirkusa i koalicije, jesu li to drzavnici koji moraju svako 3 dana ici u ambasade po misljenje, jeli tako mislite vodit drzavu. Ima li jos koja strancica da ih niste sakupili nebi li iskupili dovoljno ruku. Koja zalost i koji jad od koalicije. Al dobro treba izborni zakon i podjelu drzave usvojit pa i nije ni cudo sto skupljaju sve zivo sa sobom.
Forto Koji se Izjasnjava kao Ostali pita se samo kad su Bosnjaci u pitanju a ni rijeci a nit se petlja oko Srba i Hrvata !
Doletio preletač Osmorki, kako će sada pričati o preletačima
Kad se prelazi kod ovog Bubiljačara, onda nije trgovina mandatima... pljunut cu te kad te vidim na ulici, smrdo..
Boska Cavar, smeta joj selam i merhaba, dva puta je izdala u Mostaru. Milomirka Melank smeta joj ezan, urlauce. Brani je ratni dezerter koji je po mraku mora bjezati iz Sarajeva Forto a podrsku ima od novinara iz Beograda Kojovica. Forto se ponosi sto nije Bosnjak a sad se bori za vecinu Bosnjackom klubu, olicenje licemjerstva...
Jajane.
Dezerter
Forto Premijer kantona koji je Isplatio Starom 20000 pomoci !
Mrsh izdajnice svog naroda!
KLJUIC JE DAVNO REKAO DA JE NASA STRANKA KADAR KOS-a I DA SU ONI YUTELOVCI. E SAD, KO SU TI KADROVI KOJI SU SE PRIKLJUCILI KOS-ovcima IZ NASE STRANKE, POGOTOVO TIPU KOJI JE REKAO DA NIJE BOSNJAK?
KAKO JE TO SAMO BEZOBRAZNO, PRICAJU JEDNU SPIKU ZA VRIJEME IZBORA, JER PRODJU IZBORU, KRENU OTVORENO IZDAVATI. ISTO KAO ONA BOSKA CAVAR IZ NASE STRANKE. PREVARILA GLASACE NAIVNE BOSNJACKE IZ MOSTARA, PA SE ONDA PRIKLJUCILA HDZ-u.
Nek je Bosnjak asim sto krade gdje stigne, fadil sto nas je u crno zavio respiratorima, zukic sto je prodavao radna mjesta, osmica diler na funkciji bez diplome, a nije Forto koji je odobrio 1000 km mjesecno za trudnice, povecao djecije doplatke, izgradio prugu, kupio trolejbuse i jos mnogo toga. Nek tebi vladaju Bosnjaci, ja vise vjerujem Bosancima.
Jedino i Ova izdajnicka placenicka NS..moze sa jedva predjenim cenzusi. Kreira ..percepciju..narod koji je na izborima odbacijo izdajnike ...Placenike .stranku ogranak HDZ..Cavara Baralija
možda ovo znači obzirom da su ova dvojica levata preletača prešli u sda a nisu ni dobili certifikat,bez ikakvog razloga u vođenju politike i vjerovatno će ohr reagovati i napraviti presedan i vratiti mandat stranci,jedini razlog je materijalna korist
OVO SAD NAZOR KUPOVANJE KOJE ODRADJUJU IZDAJNICI I AMERICKA I BRITANSKA AMBASADA, IZDAJNICI, DOCI CE IZBORI, PRVO CEMO VAS SMIJENITI, PA CE TE ONDA U ZATVOR I NECE VAM TU BITI NI ESCOBARA NI OVOG ILI ONOG, SVI IZDAJNICI CE ZAVRSITI U ZATVORU ZA IZDAJU I KORUPCIJU!
AKO SE OVOM IZDAJICI KOJI SE IZJASNIO DA NIJE BOSNJAK, NEKO OD BOSNJAKA PRIDRUZIO, ONDA JE TO ZAISTA AUTOGOL. PA CRNI MAGARCI, ZAR NISTE VIDJELI KAKO JE FAHRO DOZIVIO DEBAKL, HOCETE DA IDETE S NJIM, DA MU PRAVITE DRUSTVO U CUZI? KLJUIC JE DAVNO REKAO, NASA STRANKA JE KOS DJELO, NJIMA SU SEFOVI U BEOGRADU.
Sad je vrijeme da Schmidt oduzme mandate Hodžinim lopovima Aliću i Suljkanoviću zbog korupcije i da se formira Vlada Tuzlanskog kantona bez Hodžine kriminalne grupe SDA-DF.