Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cime cemo im mjeriti brzinu ministre
Mogu nametnut firmama maksimalnu brzinu, genijalac
ugraditi im tahograf 🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ministre, udarili smo do sad 51og motoristu, ovi će pasat ko kule od karata. Kakvom cestom jadan ne bio.
Ocrtat im na 60cm liniju ko pređe kazna
Gurnuše ih biciklisti i pešaci nama ns kolovoz bit će svega cirkusa i karambola
Neki dan trojica srednjoskolskih krkana na jednom binbinu se vozaju, prodjose pored policajca ko pored turskog groblja... Ne znam jel ima ista debilnije i nesigurnije, a da ne govorim pederskije od ovog lizanja ledja na romobilu...
Ok pa malo lijevo desno da izbjegne rupu na cesti il poklopac šahta koji fali i ja ga pronosam na haubi...jel treba neko stravu da nam saljeva svaki put kad sjednemo za volan...ludi vozači jos luđi pješaci sad i romobili na cesti...Bože pomozi a ceste ko opštini Donja Mioča
Djeca od 8-9 godina voze romobile, nikome dosad nije oduzet i nijedan roditelj za to nije dobio dzinovsku kaznu. NENORMALNO je izgurati vozace romobila i bicikliste na glavne gradske ulice, to je ravno njihovom samoubistvu. Grad treba izgraditi dovoljno staza uz glavne ulice i onda primijeniti ovaj zakon. U ostalim ulicama smanjiti brzinu za vozila i tako mogu svi voziti. Niko ne zna raditi posao. Imate youtube kanale kao "Not Just Bikes", pa se edukujte.
Donijeti zakon da se romobil ne smije voziti preko pješačkog prelaza,jer se tada desavaju nesreće.Ne može ga vozač primjetiti da dolazi kad prolijeće kao ludjak preko zebre .
Nije los prijedlog samo treba isto na 25 biciklističkom stazom. I kaznjavat pješake koji se kreću biciklističkom stazom
Podapinjat će mnogim autima.
Tačno romobil nije ubio nikog, ali je bio ubijen. Divljanje po putu bez kontrole, nemaju svjetleće signale, ugrožava saobraćaj, nisu markirani, bez kaciga u saobraćaju.
Več je ograničena tvornički na 25km na sat s tim da se može otkljucati evo recimo moj na 40km na sat.Kako oni to kontaju regulisati.25km na sat je cestom presporo.
Bas nam je predlozio funkcionalno rjesenje, nema sta...
Taj ministar treba da se hvata u koštac sa problemom transporta, šengena, interneta, 5 g mreža,puteva,itd. Ministar ganja romobil. E svašta.
A jesu raja trutovi, umjesto dobro biciklo uzeti i fino malo i aktivnosti usput a dodjes gdje treba nezavisno od baterije, oni na one romobile ko derpasi
E moj Forto, glupane ne otesani. Nikad ti neces doci pameti.
Ovaj lik uporno pokušava biti proeuropejac a bahat je ko Rus!!! Mi nemamo biciklističke staze, kontejneri zatrpani smećem, kabasto i bio otpad razbacan po trotoarima koji raznose nebrojeni psi lutalice, maloljetni vozači divljaju ulicama, Sarajevo se ponovo počinje gušiti u smogu , golfovi kečevi i wartburzi od Ilidže do Čaršije sa dimnim zavjesama, nema se ni za 1/4 potrošačke korpe, a sve poskupilo itd. No romobil prvo treba riješiti🤣