Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovic je pretjerano opterecen sa SDA. Bolje bi prolazio da ih nikako ne spominje. Ovako ispade da nema nikakav svoj program, osim da njima kontrira.
ima program ali onaj TV hahahahah cuj on i program
Na primjeru nove vlade ks se jasno vidi da ovaj narod ne zasluzuje bolje, ovaj narod ne voli da neko pošteno radi i da se bori za zajednicu. Više uživaju u kriminalcima koji im daju mrvice. Napokon je tu ekipa koja se trudi, radi i pokušava ispraviti dugogodišnji javašluk, ali se nađu botovi koji će raditi protiv njih jer im kriminalci iz opozicije to nalažu. Kako očekivati pomak na većim nivoima!?
E moj forto konakovic igra za SDA zar nisi svjestan
I Forto u službi lopovluka.
SVE SU TO SAMO INTERESI !!! Nabavka vozila za javno preduzeće GRAS - provizija !!! Prva transverzala - pritisak PRIVATNIKA Fahrudina R.(Avazov TORANJ) preko privatne STRANKE SBB !!!
Ma usto Tito mrtvi pa uradio.
Jao SDA masinerije u punom pogonu! Zalihe ukrednog novca se tope, istine o malverizacijama izlaze na vidjelo svaki dan, a ocaj se blizi koluminaciji! :) jadni ste kad samo spinove imate protiv najbolje vlade u KS do sada :)
"Ako hoces ti dolazi na posao, ako hoces ti ne dolazi na posao". Posle takvih skandaloznih izjava ti Forto ne zasluzujes da vodis Kanton. Kanton zasluzuje mnogo bolje od tebe.
@ScepanMahleni mislis zasluzuje jednog Zolja??? :D
ZINETA JE JEDINI MINISTAR KOJI JE SVOJEVILJNO DALA OSTAVKU. DRUGE NE MOŽEŠ OTJERATI NI TENKOVIMA S VLASTI. TI FORTO JOJ NISI NI DO KOLJENA KADA JE STRUKA I ISKUSTVO U PITANJU ( KAO I OSTALO ). NAPRAVILI STE CIRKUS OKO VODOVODA ( KONAKOVIĆ POSEBNO ), PA ŠTA STE NAPRAVILI PO PITANJU KVALITETA VODOVODNOG SISTEMA? NIŠTA, SAMO ZAMJENILI DIREKTORE I TO JE TO. NIKAKVOG POMAKA.
@ivava ti ocekivao novu vodovodnu mrezu za manje od godinu dana?!
TI NISI CIST ISTO KAO I KONAKOVIC. ZINETA NE DA DA JE SE GAZI. 100 % VIŠE VJERUJEM ZINETI NEGO VAMA KLOŠARIMA. NAPRAVILI STE MAFIJU U KS. VAS DVOJICA STE U "TALU" TO SE VIDI IZ ARGENTINE. I NIJE TE SRAMOTA DA DAJEŠ IKAKVE IZJAVE POVODOM TOGA. MRŠ KLOŠARU!
Razumijem SDA uhljebe koji slijepo podržavaju SDA. Logično...da im nema SDA čovjek bi morao raditi ko čoban, konobarisati, kopati, raditi u Bingu...sve za 6 stoja. Ovako...imaju minimalno duplo i ostale šeme. Znači, da je sve po PS, njima ne odgovara. Ali ne kontam kako neko ko se lomi, pošteno radi...može da ih podržava???? KAKO???
Forto se svaki put oglasi nakon 5 dana, pa sam skontao da je covjeku potrebno da mu pripreme kao neki odgovor jer ocito nije sposoban djelovati istog trenutka kada se pojavi neka problematika.
Ne znam dal' si ti čist Forto????????????????
cuo sam da se SDA botovima digla dnevnica sa 15 na 20KM i to samo pod uslovom da na klixu, twitteru i fejsu imaju bar 50 objava dnevno. a samo pojedinci imaju pravo da sastavljaju propagandne tekstove koje samo copy-paste.
@sanjo87 mislim da Automatik ima tu cast :D
Ni jedna vlada nije savresna, posebno kad ima ovoliko mnogo stranaka, al svakako su veliki iskorak u odnosu na prije. Da se moze mnogo toga popraviti to je istina, al bitno je da se gazi naprijed i da se ispune svi zadaci koje su stavili ispred sebe. Ako to uspiju dobit ce podrsku i iduci mandat, ako ne vraca se SDA nazad i to je to
Mučio se Konaković u Skupštini, iz petnih žila i smisljao zašto je počastio sa 60 hiljada KM instituciju iz druge države, Bošnjačku akademiju nauka u vlasništvu poslanika u Skupštini Srbije Muamera Zukorlića. Pare naših poreskih obveznika, Konaković, je dao osobno, jer je tu kriminalnu transakciju na njega prenijelo Ministarstvo financija KS! On nije pronašao odgovor: ko je, gdje i kada, na osnovu čega odlučio da se pare rasipaju na taj naučno-nacinalistički bastard.
GENOCIDNA TVOREVINA SDA !!!!!