Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlazem alternativna grijanja... Zagrijavati se kod Kone, ili obratno, siriti ljubav jer to zraci velikom energijom koja je Alternativni izvor u BIH i nema potrebe za plinom, strujom i sl... i da, sad ce Forto predliziti kupovinu plina od Dodika i manjeg entiteta?!?!?
Sto ti je nepismeni bosnjak, kao i vecina takvih politicara mlati ko maksim po diviziji ...
POŠTO SDP IDE SA SDA, JEL TO ZNAČI U KANTONU SARAJEVU DA OVA VLADA VIŠE NEMA PODRŠKU? TAČNO BI I MATER ZBOG FOTELJA PRODALI. E JEST SE SOCIJALDEMOKRATIJA ISPRSILA VEŽUĆI SE ZA LOPOVSKI SDA. AFERIM
Prije svega razlika je mala a vlast nosi sa sobom mnoge koristi, sdp je kao i sda to već dokazao kad god je bio u vlasti. Sa druge strane, ako je bh blok za BiH a samim tim i za federaciju oni ni pod kojim uslovom ne treba da ostave samu sda da se bori protiv hdz-a i snsd-a jer kad je BiH u pitanju sve trreba zanemariti i složno nastupiti protiv rušitelja BiH.
Ulazak u NATO će vam sigurno pomoći pri redovnoj i stabilnoj isporuci gasa u Kantonu Sarajevo
@071SA Hoće,hoće Putko samo zavrne pipu pa eto vam vam Trampo zajedno sa NATO-m
Udri Forto, ko ih hebe
Ovaj saziv vlade KS je već napravio više poteza za dobrobit građana nego snoooga nooroda za 4 god. Samo naprijed, nastavite ovako osvajate i iduće izbore!
uvode se subvencije za prelaz na plinsko grijanje, moratorij na zaposljavanje radi zaustavljanja nekontrolisanog zaposljavanja na neodređeno, ukidanje paušala, bhs koji je mjera radi sprječavanje nepotrebnih podjela među učenicima (bosanski ostaje slobodan izbor svakome) itd... ne možeš bolan za mjesec dana živjeti bolje niti za godinu. Ovdje se radi o dugoročnim rješenjima koji postepeno dižu standard života, ne budite toliko plitki nije sve crno bijelo
Da, to najvise trpimo i to nam je najveci problem. Osim toga, sve je odlicno!