Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj stručni tim!? jel to isti onaj koji pravi trafike po 250 milja?
@jaba HAHAHAHAHAHAHAHAHHA da li ce to adzija Dino u zatvor?Ostanite sa nama jer nas ceka pravi spektakl u novoj epizodi SDA dere gu_zo_ve.
SDA DF I SBB ce do Oktobra nastojati medijskim lincom preko svojih nepismenih i potkupljenih medija i nepismenih novinara tipa Avdo Avdic, Senad Avdic, Zurnal, Slobodna Bosna Avaz Faktor Saff Hayat TVSA pokusati sto vise ocrniti Vladu NS NIP SDP I NL ali ljudi izdrzite i uvjek nek vam je na umu njihova transparentnost za razliku od ovih cafira i muljatora i njihovih SENDVIC BOTINA koji su se nakotili po KLIXU
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ni glupi SDA. botovi ne mogu povjerovati da trola košta 11 000 hiljada. Ne oglašavanju se.
"Međutim, u carinskim fakturama navodi se da je cijena jednog trolejbusa 11.000 KM" Nije vjerovati carinskim fakturama.Svi dobro znamo kako se i na koji nacin cine prevare na carinskim prelazima.Dovoljno je podplatiti carinskog sluzbenika i da prodju takve frakture bez pregleda.Nisu djaba tuzeni carinski sluzbenici zbog slicnih prevara.
Poreznici i organi gonejnja trebaju prije svega pritisnuti uvoznika, a ujedno provjeriti i ostale ucesnike u tenderu
Ovdje prije svega treba provjeriti bankovnu transakciju firme uvoznika prema CH, jer sigurno je umanjio fakturu da bi platio manju carinu. Nije realno da trolejbus kosta 11000KM, ali je mozda i 100 000KM previse. Istina je u sredini. Vjerovatno se i ovi iz CH peru, jer su garant dio novca dobili u kesu da ne ide kroz fakturu. Nije bas ni zapad 100% cist, najbolje znaju oni koji rade sa njima. Svako voli malo crnog novca
Hebo vam trojebus mater. Dok vam Dodik urusava ustavni poredak i vrsi drzavni udar vama je bitan trolejbus i budzet Kantona od milijardu maraka.
Nisam trebo ni otvarat text. Noooorod Znooooo
kafedžić, konakovićev igrač, pravi "stručni tim" a isti taj konaković uzimao skoro 90k po autobusu smijurija....
U OKTOBRU VAM DOLAZI KRAJ LAZOVI LOPOVSKI DOSTA VAS JE BILO 30 GODINA, DOSTA!
Ured za korupciju je osnovan od strane NiP i svi su njihovi clanovi rodbine,zene itd., dovedite nezavisne eksperte i struku ako hocete to stvarno da ispitate.
BAS BI VOLI ZNATI KOJI JE TO STRUCNI TIM U SDA
Pa Skoda Fabija kosta 11 hiljada... ccc
LOGIKA JE DOBRA: MOŽE TRAFIKA KOŠTATI 250.000 KM, ALI SKUP TROLEJBUS OD 11.000 KM.
Stvara se strucni tim za budalastine a ne stvara se strucni tim kako da zaustavi odlazak mladih kako da napredujemo i ulazemo u sport kako ohrabriti omladinu da ostane.fuj povra*a mi se na vas
Ko će platiti tu "ozbiljnu " grupu??? Mi. naravno....
Hahaha strucni tim 😂😂😂 Ko placa strucni tim? Koliki je honorar clanovima? Odakle crpi kredibilitet i nadleznost? Zar nema neka onspekcija i redovne institucije? Zar necete prijaviti Tuzilastvu pa neka pokrene istragu ko je vec placen za to?
Gdje ima trola za 11.000? Pa i pokvarena? Samo debili iz ovog DF-SDA-SBB bloka sa specijalnim potrebama mogu ovako nesto izvaliti.