Fotogalerija
0
'Fontana u Miljacki'
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super slike koje sliko
nisu bolan vnago ko je lud da pršće raju Miljackom pogledaš malo uživo i vidjećeš cjev koja napaja sistem
Ova fontana je totalno smeće, moram naglasiti da kada vjetar puše ukoliko šetate ili vozite auto pored da možete ograjisat i obolit od svih govana koji je ovaj grad izasrao, ukoliko prolazite pored ove fontane savjetujem da hodate-vozite ljevom stranom.,.
\"fontana u miljacki\" a mozel se reci \"fontana na Miljacki\" jel to gramaticki ispravno?
zanimljiva duga
jako mi se djasvi , prava turisticka atrakcija :D
Mene samo zanima jel to cista voda ili ova smeđa iz Miljacke koja strca ?!!
lijepo, svaka cast na ideji. zna li netko koje su reklame?
Odlicno! To je vec kreativno i lijepo za grad! Ima nade!
Ideja je super. Pa zamisli raznorazne fontane onako duzinom cijele Miljacke. Pa to bi bila turisticka atrakcija.
efekat - ispravno je efekt..... lapsus.....
a ako smeta št o se koristi miljacka, neka priključe na normalnu pipu pitke vode, Hvala Bogu Jednom Jedinome imamo vode za takve atrakcije.......... bilo bi super ljeti............
meni ona projekcija pravo dobra...... Prijedlog za projekciju, Čikica sa stećka sa ispruženom rukom i maše u smislu pozdrava onima koji dolaze u grad, taman je dovoljno da poruka bude jasna svima na mediju koji se korist (vodeni oblak?!?!?!?!?!?!) efekat holograma - prva liga stvar, provjeriti da li bi grb grada ili opštine centar bio jasan tokom noći, i to bi recimo bilo dobro....... stvar bi biloa prvoligaška za projekciju sa mosta Ars Aevi nizvodno........
Ako je ono projekcija, Likovna akademija je space shuttle:) Sinoc sam prolazio i kao vidi se nesto kroz neku maglu:) Cisti kretenizam.
To je ono sto u USA zovu Garden Sprinkler ehehehehehe