Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak svaka ti čast što nisi poklekao i što si, kao što vidim, pun života i optimizma. Sve najbolje.
Mene samo zanima kakav bolesni mentalni sklop moras imati da das minus na ovaj tvoj komentar. Momku svaka cast i sve najbolje u zivotu!
Znači, ako spava 8 sati, ostalih 16 mora piti 1.5 l po satu, odnosno 13 flaša od 2 l. Zaista nismo ni svjesni blagodati u kojima uživamo.
najgore što ne može imati bar pet sati konstantnog sna,to nije dobro za mozak
Svaka cast Marine na tako optimisticnom stavu, prihvatanju problema ali ne dozvoljavanja da te u bilo kojem kontekstu usporava ili sprijecava da budes uspjesan!
o njemu je vec govorio aleksandar stankovic u svom serijalu "vjetar u kosi", putovanje kroz bosnu i crnu goru ovog ljeta, fenomenalna emisija. marin mu bio vodič kada je bio na prokoskom jezeru i fojnici. divan momak, svaka mu cast!
Sreca rodjen je gdje su vode jake i dobre, ne do Bog Afrika i tako .....
Sreća da si u Fojnici i BiH gdje ima pitke vode. Zamisli da si u Čadu npr. Stvarno svaka čast, valja i WC-u biti povazdan.
ma ti si heroj ... koliko je to samo pisanja
Koliko znam, postoje suplementi za antidiuretski hormon u formi spreja za nos ili tableta. To bi mu omogucilo da vodi potpuno normalan zivot. Zar u BiH nisu culi za to ili je njegova forma posebna, pa ne reaguje na zamjenski hormon?
bit ce da nije na listi lijekova, i nema dozvolu od drzavne agencije za lijekove, pa ga je ilegalno i uvesti iz inostranstva. isto je i sa epi penom. adrenalin koji glavu cuva u slucaju anafilaktickog soka, koji u svijetu svaki skolarac nosa u torbi ako ima alergije, kod nas je misaona imenica.
Kako li ti druze mahmuras?
Čovjek u danu popije jednaku količinu vode kao ja u mjesecu
Čudo niste rekli, i čovjek se preziva Čuturić zamislite
Sve dok bolest ne pokori duh, covjek ide ka ozdravljenju.
Ne znam da li je to isti poremećaj, zvuči tako, upoznao sam ženu u Parizu, naša dijaspora, koja pije velike količine na dan. Prije je davala pola plate na vodu al je skontala da počne piti sa česme jer je samo za vodu radila.
Momak nije poklekao i bori se. Svaka cast burazeru.
Bravo,pozitivan momak.