Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
promjenom granica na kosovu, posljedice bi mogla osjetiti i bosna...isto tako lancane posljedice bi mogla osjetiti makedonija razapeta izmedju srbije-albanije-kosova-grcke-bugarske, a isto tako i srbija koja je razapeta oko vojvodine sa madjarima i rumunima, te oko sandzaka. ako ce se prekrajati granice bosne na ustrb rs, onda bi bio red i granice srbije na ustrb sandzaka. ukratko, nema prekrajanja granica - otvara se pandorina kutija.
jaHrane, .....nema vas nidje !!!!!!
Svi stavljaju sol, samo Florian Biber
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Granice niposto ne treba dirati jer to su vrazje rabote i otvaranje Pandorine kutije s nesagledivim posljedicama! Svi stremimo ka EU-u gdje se ukidaju granice i razvija se svijest postovanja svakog naroda i svakog pojedinca koji ima pravo na svoje dostojanstvo i mir bez obzira na politicki okvir u kojem se nalazi. EU ce biti garancija naprednih trendova gdje se nece smjeti nikoga gaziti i sikanirati i gdje svatko moze pronaci svoje sretno mjesto pod ovim lijepim EU nebom. Unormalimo se!
Jel ovo čale od Justin Bibera ?
znači rat do istrebljenja... ali, prvo riješiti političare!
Granice su odavno pomjerene....
Floriane da si ti ikakva faca ne bi osvanuo na Klixu pricajuci o BiH, hajde mani nas se kao da se tvoja pika.
biH je nemoguce da se odrzi ne mora rata biti,...prosto, konjusari od Triglava do Djevdjelije koji NIKADA qurcem nisu mrdnuli ni protiv jednog jedinog stranog okupatora, niti imaju sopstvenu drzavnost ni drzavotvornu tradiciju prosto drzavu mogu voditi samo ko fol,..tj da su neciji protektorat. Ince sami su izgubljeni. pazi, tek je proslo 20-tak + godina a smrad trulezi i raspada se sve vise siri Zamisli sta ce se desiti u sledecih 10-20 godina puci cete ko petarde
Jel ko od vas bio na Kosovu. Divlji zapad. Tkz "drzava kosovo" ne moze da naplati cak ni struju, vodu, komunalije od svojih 'kosovara'. Vlada opste bezvlasce i jos samo konce drze strane sluzbe/ Kada bi one okrenule ledja na nedelju dana sve bi se raspalo,..od te famozne vlade kosova i njihovih satro koalicija do svih kosovskih ko fol institucija drzavnosti. Inace ni mrznja prema Srbima nije ujedinila siptare. Cak njih 60% bi da se vrati u okvir Srbije a ne pod sadasnju mafiju
Sam tvoj nick koji sadrzi Romanija govori o pasnjacima, livadama i planinama gdje cuvas ovce i svinje i drzi se toga, tebi i tvojima to dobro ide a politiku ostavi za ove sto imaju malo vise asfalta u zivotu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za Bih je gotovo nece biti duploh standarda vise u multipolarnom poretku. Nije smelo da se priznaje protivno medjunarodnom pravu. Rusija je sada u win win situaciji, oko Krima. Sad ce vam i usi cupati zbog dvostrukih standarda. Referebdum oko ovoga nece proci a jos gore ako pokusate da ga izbegnete. Istinu rekose svapski povjesnicari kada su kazalu da je na Kosovu poceo 3sv rat
Pile moje malo...nista vi ne razumijete xD
Bolji je Justin!
Distrikt Brčko i koridor od 4 kilometra kod Brčkog je napravljen da se ne bi nikad republika srpska odvojila od BiH.Hrvatska nikad ne bi dozvolila odvajanje republike srpske od BiH jer bi bila udaljena 40 kilometara od Zagreba.
@lari5 hi hi ne sikiraj se ti za Brcko
povoljno prodajem puskomitaljez M74 sa svim prikljucnim te 1000 metaka. trenutna akcija kupi dva imate na jedan PM M74 30% popusta za 1000 metaka (Igman Konjic)
A gdje su interesi turske i austro-ugarske u svemu tome, a bogami i mletačka republika je neopravdano zapostavljena :)
Sandzak ce pripasti BiH, Vojvodina Madzarskoj, entiteti u BiH nestaju i to su moguci prizori od mene strucnjaka
Srbija plus RS, Bosnjaci plus Sandžak, Hrvatska plus Herceg Bosna, Albanija plus Kosovo plus Zap. Makedonija i miran Balkan. Što bi onda radile velike sile?
Izvini psihologu ali idi ti svome psihologu...sada ja na kafi sa BABA VANGOM one rece ma pusti njega idi gledaj Sarajevo - Celik i odmori se...
Politika SANU koji predvodi Vucic je razvodniti sve, od Dejtona jer su tu potpisbici kao agresor sto su priznali cak sluzbenim aktom, do srozavanja sporazuma iz Brisela sa kosovom da dodje do dogovora oko granica, cilj je destabilizirati BIH na kraju, nista slucajno, jer nisle dobiti sjever kosova i traziti dio BIH i nece se uatrucavati nasilja na terenu sto se cini govorom mrznje od mileta i dr.
a epolizi ce biti napadu na djamije, povratnike itd itd .. stanje kontrolisanog sukoba i bosnjaci, katolici, pravoslavci, romi, jevreji i svi koji vole ovu zemlju moraju stati ovoj posasti na glavu, neka vide izvjestj doma lordova Engleske sve su ljudi predvidjeli. Rjesenje izabrati druge ljude u svim narodima, a covic na platformi Sanu, jos samo cekaju Bre bosnjaka da dovedu i The Ende miru u BIH.. sto se tice sda pored njih i sada rade sve..