Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezultati javnih bošnjackih skupova podrske palestini, paljenje zastave i zvizdanje himni...ali svaka cast, nek ste Izraelu rekli...
Jakob Finci je upravo rekao više istine nego što naš narod zaslužuje. Na koncu, Bosna je uništena neradom bosanskih političara. Kraj je blizu.
Eto ti ko biva nemaš ništa sa time i nisi Konj Trojanski....
A sto ti ne lobiras g.Finci?
Upravu je covjek...
Izgleda Finci da ni ti nisi legitiman.
Dodik i Čović su lobirali protiv muslimana . Dali su podršku za ono što Izrael radi da to oni isto rade u BiH. Da se bore protiv islamskog džihada. Sva priča koja dolazi od Dodika i Čovića je da građane BiH predstavljaju bošnjacima i to islamskim džihadistima. Koje je potrebno svesti u jedan tor od Sarajeva do Zenice i to predstaviti kao Gaza. Genocid nije bio . To je namjera koja živi i koja se kroji još uvijek.
Finci radi nešto, osim što izigravaš lutka
Gospodine Finci, odlično znate koliko zla Jevrejskom narodu je nanio Jure Francetić čijom ulicom u Mostaru se HDZ štovaoci diče, nikad ni jednu riječ niste rekli niti negodovali protiv naziva ulice tog fašiste, sramota da bilo sta diskutujete.
Sve je upravu
Yebo vas Izrael imaju uticaja i mi smo im bitni otprilke koliko su nama nepalci
@gooUser1634558131 I Bosanski Katolici glume veće Hrvate od Hrvata u Hrvatskoj.
A sta ti radis bgt?
Jos davno je MVP da je adekvatan morao organizovati posjetu delegacije u kojoj bi bio g.Finci i cijii posjet bi sigurno bio pun pogodak,jer je poznato je da u Izraelu zivi nerezidentni sarajevski rabin Eliezer Papo koji cini se i nije bas naklonjen bosanskoj strani.
Kakvim crnim izborima čifute. Što se mene tiče možeš komotno u Imotski, i ti i gradonačelnik londrc.
Hrvat iz Sirokog ce bit vrijedan kao 3 Bosnjaka. Eto vam SDA politika i izjednacavanje Bosnjastva i Bosanstva… glupe Bosnje ubili gradjansku BiH a nisu ni skontali
"Svaka država ima pravo da ima svoje mišljenje, pa tako i država Izrael. Ako njeno mišljenje iznosi njihova ambasada, ima pravo da to kaže, a mi kao građani BiH trebamo iznijeti svoje mišljenje na izborima koji su pred nama"…. Suština svega…jeb’o mišljenje…