Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Vidla zaba da se konji kuju pa i ona digla noge\" Nakon intervencije koju i ja nazivam slavnom policijskom intervencjom u susjednoj nam Hrvatskoj, neko je se sjetio da bi mozda i kod nas trebali izvesti isto. Ali postoji jedna kvaka. Ako provedu istragu ali pravu i detaljnu, morat cemo uvesti skoro sve provesore da nam rade u fakultetima. Ja nemogu da se ne nasmijem na pokusaje da se prikazu nasi fakulteti cisti od uzimanja mita. Dekan na filozofskom fakultetu u Tuzli gospodin Kasumović od korumpiranog profesora bosanskog jezika postao dekan (neznam da li je danas ali..). Mnoga svjedocenja postoje koja se mogu izvesti na sud ali to ne ide u Bosni i Hercegovini. LINK: http://www.svevijesti.ba/content/view/12475/211/ Za razliku od Hrvatske koja je digla prasinu pohapsila profesore kod nas ce se to kao i uvijek sakriti pod tepih. VIC: Na pijaci stoji stand i prodaju se diplome. Prilazi haso i gleda on diplome. Kaze, posto vam je ova za elektrotehniku. Profesor: 1600KM Haso: Uh, moze li za 500 Profesor: Moze al cemo te malo pitat.
uh, neće li se već jednom stati u kraj kriminalu??? Da nisu ovo neke predizborne fore???
Na našem fakultetu svega ima, ne samo kriminala u ovom obliku, samim tim što moramo da dajemo novac za košuljicu koja košta 2 KM, za dva papira je kradja studenata, sjetimo se Interlingue i engleskog jezika, koliko novca su nam i tu uzeli, ljetne škole, kolizije i jos mnogo toga jeee.....a povrh svega kvalitet same nastave je i dalje na niskom nivou..... koliko je paralelnih/vanrednih studenata, nema kvote, sveee primaju samo daj novac, nije bitno ništa drugo.... i onda se pitam gdje nestaju toliki novci, gdje se investira....... Nadam se da ce nova uprava fakulteta, okrenuti se više studentima i pružiti nam normalne materijalne troškove na fakultetu..... Svaka čast na tome što su uhvatili ove kriminalce, mislim da ih ima jošš.... samo naprijed!!!!
Pa ovo samo kod nas da se na fakultetskoj zgradi stavljaju reklame. Papanluka ...ja da sam dekan odmah bih podnio ostavku.
tako i treba...neka se napokon otkrije istina!!!
Pa sta zna cicic o efsa, kad se pojavi na fakultetu svake prestupne...ni na dodjeli diploma ga nema...Nadam se da ovo nece uticati na kvalitet i na cijene nastave...
A ex/dekan Cicic Muris, proziva Transparency int koji pokrenuo pricu o lopovluku na ekonomskom faxu, sram te bilo bitango Cicicu, ako je neko i dvojio da si krimos, uslkoro vise nece.. Sve cestitke \"Nesalomljivim\" iz TI BiH
Pa zar i taj Fakultet ima grijehe!!! Pa to izgleda da sve Fakultete se bave lopovlukom, mita, prostitucija, kradja... I opet se nase nacionaliste dive nasim fakultetima, sto nece kad su pokupovali diplome, a nemaju dvje ciste....
Zasto mi je obrisan komentar? Kazem kao student fakulteta da je nova uprava sacinjena od kriminalaca. Mozda i nisam student, mozda radim na fakultetu, pa ima razloga sto se (jos uvijek) ne potpisujem. Pozivam vas da ne brisete komentare ovog tipa. Zanimljivo je da upravo takva upravo pokrece nekakvu istragu, jer mi to zvuci kao lomljenje nogu samom sebi. Ali sigurno su skontali neku mucku. Uskoro ce cijela javnost znati sta se desava na EFSA UNSA. Pozdrav svima.