Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni nekog nazivaju promicateljima mržnje Leglo promicatelja mržnje je kod vas.
Ne mogu se pomiriti sto hvo nije pokorio Mostar ,da je,sad bi stari most bio šaren, a iznad jarbol sa kockama, pored minareta i džamija bi zasadili stabla platana ,da krošnje pokriju obrise džamija iz svakog ugla Kada su spremni na ovo, spremni su na sve ...hdz je stranka štetocina
Idioti jedni. Teško priznati grešku i uraditi novi plakat. I mirna Bosna. Ali je, ne mogu oni pogriješiti. Kriv narod jer ne prihvata da ih neko pravi budalom.
Europejci spustite se na zemlju
Jesu lijepo smjestili katedrale na mjesto džamija, turski most preimenovali u rimski . Još samo da im je muzljeeeeemane da protjeraju. Ne vjeruj ustašhi ni kad ti darove nosi.
Sarajevo je Naše i ovaj dio Mostara sa slike je naš. Nema tu ništa ustašhko. K nozi Pavelićev potomče. Nemaš šta tražiti ni u ovom dijelu Mostara ni u Sarajevu. Imate Grude, Međugorje,Posušje,Čapljinu. E tu možete da slike pravite a od bošnjačkih čaršija odjbaus.
koja bolja vremena?Bolja vremena su za bolje ljude, mi imamo tacno ono sto zasluzujemo.
Koje srozavanje filozofskog fakulteta Mostar? Umjesto da u javnosti promiču intelektualni diskurs analizirajući Fojerbaha, Hegela i slične oni se bave retuširanjem panorame Mostara u svrhu uklanjanja džamija?!? I to filozofski fakultet, koji je po defaultu nositelj liberalnih stremljenja u društvu. O tempora, o mores.
Jos da znaju da se zove munara a ne minaret
Ovi “veliki filozofi i intelektualci” se vode onom “napad je najbolja odbrana”
Ma šteta velika
Oni su, također, još jednom naglasili da je plakat izradila umjetna inteligencija. Hahahahahahahahaha...
bla bla bla....i opet nema izvinjenja
SMRT FASIZMIMA!
Ljudi ba, nismo glupi... Šuplju prosipajte drugima, ne nama
Sad ide novi naslov "Proljetna škola UZP fašizma bez munara"!
ujke su poznate hinje, napravili plakat koji provocira muslimane, a onda na kraju ispada da su oni žrtva radikalizma
Jeste li toliko nepismeni,da vam AI pravi plakat...
info za klix. slobodno prevodite riječi na bosanski jezik, čak i kad citirate. česta je pojava copy-paste pa čitamo ekavicu. čak imate pravo i imena na ijekavicu da pisete. :)
Znao sam, boga mi sam znao da će okrenuti stvari i sebe nazvati žrtvom i ugroženim. Samo se čekalo.
Upravo je ovaj fakultet ideološko leglo uzepejaca. Tu se smišljaju kampanje, organizuje propaganda, prave koncepti.